Modeste'nin Menajerinden Açıklama!

Zaten problem hukuk degildi.

Kaynak yaratamayan mr. Cengizin ve ekibinin uydurdugu hikaye idi.

Forvet ve stoper almayarak 70 milyon euro kaybedicez bu 10 ay icinde ! Yani kabaca 560 milyon TL !

Ama 30 milyon TL cepte kalacak hamdolsun! :(

Yeni t. nöbeti oyun alanimiz ho.

baskan hallet su işi
gerekirse her gün yellowday yaparız

İnanmıyorum ben. Ha Mogeste her şeyi halletse Fifa okey verse bile bizim mallar yine beceremez bu işi.

Eger bu isin oluru varsa ve bunlar almazsa bu adami bu resmen hainliktir, 60 milyon euroyu cöpe atmaktir!!!

https://www.transfermarkt.com.tr/ab...t-modesteden-vazgectik-quot-/view/news/317982

"Modeste transferi olmayacak. Bizim öyle bir riske girecek durumumuz yok Galatasaray olarak. Bizde petrol kuyusu yok. Biz o risklere giremeyiz. O transferden vazgeçtik. Onları Fatih hocama sorun isterseniz. Ben burada isim söylemem. Biliyorsunuz söyleniyor, başka kulüplerde talip oluyor. Fiyat artıyor. Onun için isim söylemem söz konusu değil" şeklinde konuştu.

https://www.transfermarkt.com.tr/ab...t-modesteden-vazgectik-quot-/view/news/317982

"Modeste transferi olmayacak. Bizim öyle bir riske girecek durumumuz yok Galatasaray olarak. Bizde petrol kuyusu yok. Biz o risklere giremeyiz. O transferden vazgeçtik. Onları Fatih hocama sorun isterseniz. Ben burada isim söylemem. Biliyorsunuz söyleniyor, başka kulüplerde talip oluyor. Fiyat artıyor. Onun için isim söylemem söz konusu değil" şeklinde konuştu.
FİFA Adamı haklı bulmuş deniyor
dogruysa ortada risk kalmamıs oluyor

menajer adamı pazarlamak için son hamlelerini yapıyor iste bence bu balondan başka bişey değil

İnanmayin umutlanmayin beyler. 3 ay bos bos takilan yonetim simdi transfer mi yapacak ? O is gecti artik. Her yenilgiden sonra kendilerine sovdurecekler olan bu

o ts macindan sonra albayrak kendisini pazarlayip o parayla Modeste'yi almasi gerek

taraftar baskısı altında kalan bir baskan var hatırlayın once olmayacak dedi transfer sonra tepki gelince son gunde love falan almaya calıstılar oda patladı. bence mustafa cengiz taraftarın gonlunu almalı ve alacaktırda

Geri
Üst Alt