Mohamed Zamalek'e Geri Dönmek İstiyor İddiası

Transfer sürecinde de böyle abuk subuk olaylar olmuştu , topçu alacak medeni memleket mi kalmadı diye istememiştim transferin gerçekleşmesini. Yine saçma sapan bir durumla karşı karşıyayız. Senden daha iyi oynayan adam formayı aldı diye gitmek istiyorsan senden futbolcu falan olmaz ne kadar yetenekli olsan da. Bu transfer döneminde yapıldığı gibi Avrupalı gençlere yatırım yapılmalı , böyle problemleri daha az yaşatıyorlar çünkü.

Transfer sürecinde de böyle abuk subuk olaylar olmuştu , topçu alacak medeni memleket mi kalmadı diye istememiştim transferin gerçekleşmesini. Yine saçma sapan bir durumla karşı karşıyayız. Senden daha iyi oynayan adam formayı aldı diye gitmek istiyorsan senden futbolcu falan olmaz ne kadar yetenekli olsan da. Bu transfer döneminde yapıldığı gibi Avrupalı gençlere yatırım yapılmalı , böyle problemleri daha az yaşatıyorlar çünkü.

Hocaya her ne kadar kızsak ta bu tarz genç oyuncuları hele hele de kendisinin bulup getirdiği oyuncuları kazanmak için elinden geleni yaptığını biliyoruz. Hatta bazen biz küfür ediyoruz yeter artık oynatma diye o oynatıyor.

Bu adamdan bu kadar çabuk vazgeçmesinin altında bence başka bir olay var. Gol atamaması vs değil. Sanırım gece hayatı var.

Arap ırkından oldum olası nefret etmişimdir. Oyuncusundan da uzak duracaksın.

Galatasaray'dan Zamalek'e dönmek istemesinin sebebi maç kondisyonu kazanmak ve Avrupa'ya gidişini kolaylaştırmaktır.

avrupa'da üst seviye yerlere gelmek istiyorsa, ilk chalenge'ında pes etmeyecek o zaman. diagne nasıl azmetti ve formasını kaptı? küsmeyecek daha çok çalışacak, formasını geri alacak. kazanan hem kendisi hem kulübü olacak. ne yapsaydı hoca, diagne'in bu formu varken, onu yedek bırakıp, bu formsuzluğu ile mustafa'yı mı oynatsaydı?

Dün ilk ayrılma haberi çıktığında Hoca'ya çok sinirlendim. Hak ettiği değeri vermeyip kolayca elden çıkardığını düşündüm. Ama Mustafa için böyle bir durum varsa, en ufak zorlukta ben gidiyorum diye tutturuyorsa laflarımı geri alıyorum. Böyle profesyonel olunmaz, hiçbir yerde de tutunamazsın bu kafayla.

Burak da yedek kaldı böyle zırlamadı, çıktı hayvan gibi oynayıp formayı aldı. Bu kafayla bir şey olmaz. Neyse olay neymiş öğreniriz transfer dönemi bitince herhalde.

Terim bu çocuğu yedi. Mental anlamda ne hale geldi adam. Onun haricinde saçma sapan antrenman taktikleri ile mükemmel yetenekteki bir topçuyu bitirdi resmen ya. Kim alınır kim gider umrumda değil ama şu adama yazık oldu. Bir gedson gelsin istiyorum bir de bu adam gitmesin istiyorum. Babel, Ömer Bayram gibi tiplerle doldurdu takımı ft.
Mental anlamda zayif ozaman. O kadar oyuncumuz var ve oldu, bu triplere giren ve mental olarak bu hale (gorunurde) dusen oyuncu daha gormedim.

Sorun FT degildi hic, aileni getirme, baban Zamalek kulub binasinin onunde nobet tutsun, tripler...

Getir ya karini ve cocugunu Istanbula. Ocak ayina kadar asil ve degerini hele AL maclarinda yükseltmeye calis ve o dönem iste 10 milyona transfer ol.

Geri
Üst Alt