MOL Fehervar Maçı İlk 11'imiz!

Ömer ve aytaç o kadar iyi antreman performansi veriyor ki mac kadrosunda galatasaray'ın gelecek gördüğü efe ve emirhan kayar'ı kesebiliyorlar. Ömer ve aytaç daha onemli tabi.
Geçen macta okan hoca aciklama yapmıştı keşke emirhan'ı ve baran'ı oynatabilseydim diye ama bakiyorsun bir sonraki mac emirhan kadroda yok niye aytac ve ömer oynasin diye sonra altyapi oyunculari neden kaçıyor diye soruyoruz.

barışın savunmacı yönü olduğunu gözlemlemedim yani hiç savunmacı yönü yok gibi (yanlış veya dikkatlice gözlemlememiş olabilirim)oyun kurucu özelliğide yok sanırım,iyi bi pasörlüğüde yok gibi,bir tek hızı var ve geniş alanda bire birde etkili.eğer bahsettiğim konularda özellikleri iyi değilse intahar ederiz barışı sağ bek olarak sezon boyu düşünmekle.barış en iyisi burak yılmaz gibi son vuruş ,savunma arkasına kaçış ve kendini gizleme konusunda ve saha görüşü anlamında geliştirmeli.barış bunları geliştirirse burak yılmaz gibi olabilir.gerçi burak arkaya koşularda hep ofsayta düşerdi.

BAY yerini kaybetmesin. Bu performanstaki Omar'ı aratmaz. İstese de aratamaz :)

Barış ı sağ bek olarak düşündüğünü belirtmiştim daha önce.

Barış biraz orta açmayı ve kademe yapmayı öğrenirse çok rahat bek oynar onun gözlüklü Arap versiyonuna milyonlarca Euro dokmeyiz enazindan

Oliveira oynamayacaksa neden aldik ????????????? Aciklama ltfn arkdslr

Sergio oynamaliydi yaw, sanki önümüzde aylar var da 20 gün kaldı liglerin başlamasına

Aytaç ve Ömer daha kadro dışı kalmadı mı! Reziller.
Ömer ve Aytaç konusu…

Cenk Ergün: "Birkaç saniyelik görüntü cımbızlanmış. Bunu nahoş olarak görebilirsiniz. O an, geçici bir süre tempoları düşmüş. Hem Galatasaray’a hem Türk futboluna hizmet eden iki futbolcumuzdur. İstenmeyen görüntü oldu ama gerekeni yaparlar."

BATUHAN

BARIŞ - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

CICALDAU - BERKAN

YUNUS - AKBABA - KEREM

MOHAMED​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt