Montella: “Galatasaray'dan bir hediye bekliyoruz“

Niye hediye verecekmişiz? Kerizmiyiz biz?

Morutanı verelim 1 sene de onu geliştir reis. sol ayak kısa o da pas atar şut atar.
Bize 2 golü olur.

Monetllayı severim - hatta lisede halısahada formasını giydiğim için lakap olarak takılmıştı fakat mizahi yaklaşmış olsa bile işini yaptığın için ekstra ödül mü bekliyorsunuz ...

He ADS'yi oynamayan topçuyu oynatma yeri gibi kullanabiliriz orası kesin.

Bize 2 golü olur.

Monetllayı severim - hatta lisede halısahada formasını giydiğim için lakap olarak takılmıştı fakat mizahi yaklaşmış olsa bile işini yaptığın için ekstra ödül mü bekliyorsunuz ...

He ADS'yi oynamayan topçuyu oynatma yeri gibi kullanabiliriz orası kesin.
Bence morutanı kiralık bedava verebiliriz. 1 sene de onu kullansın aynı tip oyuncu. Yunus bize lazım ama Türko.

Yunus veda etti artık.

Ama gerçekten de Montella'ya birkaç oyuncu kiralayabiliriz.

Süre verir ve geliştirir.

Barış Alper, Morutan, Boey filan istediğini al götür. Biz geliştiremiyoruz en azından sen geliştir

Bence morutanı kiralık bedava verebiliriz. 1 sene de onu kullansın aynı tip oyuncu. Yunus bize lazım ama Türko.

Eğer yararlanamayacaksak evet - Morutan'a cica'dan farklı bakıyorum çünkü hatta hala beklentim var. Sezon başındaki maçlarda nispeten etkisini gördük.

BAY mesela kesin o şekilde değerlendirilebilir - kaldıki ADS de yerli hesabı yapacaktır. Morutan'a göre BAY daha kolay 1 sene kiralayıp oynamasını sağlamak.

Yunus tabii ki banko kadroda olacaktır ona itirazı olacak kişi yoktur heralde

Rumen Barellası ister mi? Gelişime çok açık

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Yunus siz de gelişmedi ki siz e geldiğinde neyse ayrılırken de o. Biz de evlat kontenjanında olmadığından oynatılmıyordu.

1653307343252.webp
1653307344459.webp
1653307344801.webp
1653307345302.webp
1653307345652.webp
1653307346034.webp
1653307346420.webp
1653307346782.webp

Eğer yararlanamayacaksak evet - Morutan'a cica'dan farklı bakıyorum çünkü hatta hala beklentim var. Sezon başındaki maçlarda nispeten etkisini gördük.

BAY mesela kesin o şekilde değerlendirilebilir - kaldıki ADS de yerli hesabı yapacaktır. Morutan'a göre BAY daha kolay 1 sene kiralayıp oynamasını sağlamak.

Yunus tabii ki banko kadroda olacaktır ona itirazı olacak kişi yoktur heralde
barış alper de çok mantıklı evet. Hoca yok ki anasını satayım taraftar düşünüyor bunları. GS naptın bize GS

Bence genç potansiyelli bir oyuncuyu daha kiraya vermemiz lazım.
Adana taraftarı ve camiası ile pozitif yönde etki ediyor gençlere.

Biz de geçen sezon tam aksi oldu.
Kerem bile çok yorgunum diyor. Büyük bir ihtimal zihinsel yorgunluk.

Geri
Üst Alt