Montella: "Teknik kapasiteyi düşürüp fiziksel kapasitemizi artırabilirdik ama bu benim futbol felseme aykırı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000068729.webp

Vincenzo Montella: "Çok üzgünüz hepimiz. Uluslar Ligi'nde liderliği hak ediyorduk. Son maça nazaran bakınca hak ettiğimiz liderlik vardı. Futbol sahası denemeyecek kadar kötü sahada futbol oynandı. Biz kenarda zor ayakta duruyorduk, futbolcularımızı hayal edemiyorum. Futbolcularımı yüreklerinden ve mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum. İstediğimiz sonuç bu değildi. Çok üzgünüz."

Vincenzo Montella: "Futbolcularımla daha çok gurur duyuyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Bir çoğu bu kampa en iyi durumuyla gelemedi. Bazıları oynayamadı, bazılarının sakatlığı vardı."

Vincenzo Montella: "Belki biraz teknik kapasiteyi düşürüp fiziksel kapasitemizi artırabilirdik ama bu benim futbol felseme aykırı olurdu."

Zemin yağ gibi olsa şu futbolda ısrar etsen yine bir şey demem ama tekniğin taktiğin olmadığı anlarda vardır.

Bu maçı bir dk bile izlemek içimden gelmedi. Ardayı milli takima cagirdigin surece de izlmemem.

İyi bir hoca montella ama bozuk zeminde olaya idealist değil pragmatik yaklaşmalıydı. Fizikli adamlarla uzun top oynamak daha akılcı olurdu

Asla kovulmasını istemem. Milli takıma az çok bir şeyler kazandırdığını düşünüyorum en azında bir anlayışı var milli takımın. Çok iyi bir kadro da yok. Santrafor, kaleci, bek yok mesela. Bu günkü felsefesine bağlılığı saçmaydı çünkü kendisinin de dediği gibi futbol oynanacak bir zemin yoktu ortada. O yüzden bu günkü inadın gereksizdi hoca.

Asla kovulmasını istemem. Milli takıma az çok bir şeyler kazandırdığını düşünüyorum en azında bir anlatışı var milli takımın. Çok iyi bir kadro da yok. Santrafor, kaleci, bek yok mesela. Bu günkü felsefesine bağlılığı saçmaydı çünkü kendisinin de dediği gibi futbol oynanacak bir zemin yoktu ortada. O yüzden bu günkü inadın gereksizdi hoca.

Sergene getirecekler

Ya Allah rızası için şu zeminde neyin futbol felsefesini konuşuyor? Kerem Orkun filan top kontrol etmeye çalışırken ayağı kayıp düşüyor rakip 1.90 üstü 4 oyuncuyla sahada mücadele ederken

Geri
Üst Alt