Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.873
- 14.778
- 2.623
Doğru düzgün bir paraya gitmeyecekse sürekli sakatlanan Omar’a ve lige sakat başlayan Dubois’e güvenerek lige devam edilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali turalpi küçümseme ulanOmara mı kalacaz saçma sapan iş yapmayın
Ali Turalp var diyen rdaşlarımızı realiteye davet etmek durumundayım
Daha çok yolu var be dedemAli turalpi küçümseme ulan
Ferihanin yolu mu. Gelsin 11 oynasın demiyoruz. Kupada oynar yedekte girer garanti maçlarda. Onda potansiyel varDaha çok yolu var be dedem
alıcısı yoktur da ondan.Bu Omar gerçekten niye halen gönderilmedi?
Boey’den iki katını alıyor ama yarısını oynamıyor.
alıcısı yoktur da ondan.
Dubüa sakatlandığında nasıl götürecek orayıFerihanin yolu mu. Gelsin 11 oynasın demiyoruz. Kupada oynar yedekte girer garanti maçlarda. Onda potansiyel var
Ben de kendisi hakkında hiç umut beslemeyenlerden(d)im. Ancak sezon başında, en azından defansif yönden şaşırtıcı derecede iyi performans gösterdiğini görmezden gelecek kadar 'ben bilirimci' değilimdir; ben bilsem n'olur, yanılsam n'olur? Altı üstü şahsen tanıdığım tek kişi bile olmayan bir platformda görüşlerimizi paylaşıyoruz burada. İleriye dönük beklentim yine çok yüksek değil ama artık bu defa bir futbolcuyu da bonservis gelirini garantiye alarak gönderebilelim istiyorum...kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur
arkadaş siz bu adamı 1 ay önce davulla zurnayla göndermiyor muydunuz?
aynı şeyi düşünüyoruz aslında. Denedik ettik galiba karakter olarak da çok sağlam bir karakter değil. 3-4 verirlerse gönderelim derim ben.Ben de kendisi hakkında hiç umut beslemeyenlerden(d)im. Ancak sezon başında, en azından defansif yönden şaşırtıcı derecede iyi performans gösterdiğini görmezden gelecek kadar 'ben bilirimci' değilimdir; ben bilsem n'olur, yanılsam n'olur? Altı üstü şahsen tanıdığım tek kişi bile olmayan bir platformda görüşlerimizi paylaşıyoruz burada. İleriye dönük beklentim yine çok yüksek değil ama artık bu defa bir futbolcuyu da bonservis gelirini garantiye alarak gönderebilelim istiyorum...