Monza, Sacha Boey Transferini Yarına Kadar Bitirmeyi Hedefliyor

Doğru düzgün bir paraya gitmeyecekse sürekli sakatlanan Omar’a ve lige sakat başlayan Dubois’e güvenerek lige devam edilmez.

O değilde bu HERIF kendini zorlar mi Trabzon macinda

Beyler benim burnuma pis kokular geliyor. Bu Koç oğlanı Boey olayından rahatsızdı ve Boey'in menejeride onun güdümünde. Ve işin içinde de bir italyan takımı var. Sağ kanadımızda Omar gözünden dolayı kötü oynuyor. Bizim yönetimde satınalma opsyonsuz olarak oyuncuları kim isterse vermekte.

Bu şartlar altında bu şikeci zihniyet bizi zora sokmak amaçlı bir senaryo ortaya koyuyor olabilir mi?

Koç oğlanı bu işgüzar menejere Boey'i 1 yıl kiralama şeklinde zorunlu satınalma olmadan götür demiş olabilir mi? Dubois olmayınca Boey şaşırtıcı bir şekilde sağ kanadımızı domine etti. Son gün aniden bir İtalyan takımından bu teklif çok çok garip.

kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur

arkadaş siz bu adamı 1 ay önce davulla zurnayla göndermiyor muydunuz?
Ben de kendisi hakkında hiç umut beslemeyenlerden(d)im. Ancak sezon başında, en azından defansif yönden şaşırtıcı derecede iyi performans gösterdiğini görmezden gelecek kadar 'ben bilirimci' değilimdir; ben bilsem n'olur, yanılsam n'olur? Altı üstü şahsen tanıdığım tek kişi bile olmayan bir platformda görüşlerimizi paylaşıyoruz burada. İleriye dönük beklentim yine çok yüksek değil ama artık bu defa bir futbolcuyu da bonservis gelirini garantiye alarak gönderebilelim istiyorum...

antep yap bi güzellik omarı kirala

Ben olsam takimda tutarim, gidecek kisi belli omar gitsin. Adam görme engelli ,futbolu birakmali

Ben de kendisi hakkında hiç umut beslemeyenlerden(d)im. Ancak sezon başında, en azından defansif yönden şaşırtıcı derecede iyi performans gösterdiğini görmezden gelecek kadar 'ben bilirimci' değilimdir; ben bilsem n'olur, yanılsam n'olur? Altı üstü şahsen tanıdığım tek kişi bile olmayan bir platformda görüşlerimizi paylaşıyoruz burada. İleriye dönük beklentim yine çok yüksek değil ama artık bu defa bir futbolcuyu da bonservis gelirini garantiye alarak gönderebilelim istiyorum...
aynı şeyi düşünüyoruz aslında. Denedik ettik galiba karakter olarak da çok sağlam bir karakter değil. 3-4 verirlerse gönderelim derim ben.

Bu arada ben kendi adıma bir futbolcu iyi mi kötü çıkarım yapmayı bıraktım.:D yunustan olmaz diyoruz, hazırlık maçlarında döktürüyor, lig başlıyor yahu lig bunla bitmez diyoruz. Sorsan bana keremi 15 den aşağı vermezdim şu an ki durumuna baksam 5m etmez.

Her şey Galatasarayımız için hayırlı olur inşallah

Omar varken niye Boey. Şu an takımda bana göre en verim veren oyuncumuz. Sadece kanatlarla uyumda sıkıntı olursa aksar, üstüne katsa çok iyi beklerden biri. Bu para nedir, bari en az 6-7 olsun...

Monchi bitti bu mu çıktı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt