Moral Bozmaya Gerek Yok

sonuc olaraktan bok gibi bi defansimiz var ve en acil transfer bekledigimiz yer santrafor..

bu takimda cok gereksiz, cok pili bitmis oyuncu var hepsini elemek ve adam akilli takim kurmak icin gerekli bilincte yoneticilere ve butceye sahip degiliz.

buna gore umutsuzluga dusmeliyiz.

umutsuzluga dusun lan

bok gibiyiz, birakin bu "suna ragmen, buna ragmen" laflarini, 5-2 yenildik bugun

Yönetim acisindan evet umutzuluga düsmek gerekir. Ben teknik acidan baktim.

Yoksa bende sampiyon olalim mi olmayalim mi karar veremiyorum cünkü olursak bunlar hiç gitmez.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Valla en basindan beri diyorum bizim takima 2 tane ilk 11 stoperi sart. Bir yedegi Serdar olur digeri de Koray olmaliydi o yoksa Denayer kiralanabilir.

Sag bek sart. Linnes Sabriden baya kotu.

On libero 2 adet lazim . Forvet 2 adet lazim. Bu forvetlerden hic biri ne niasse ne de rodallega olmali. Tsl topculari. Everton hata yapti simdi cakicak yer ariyor niasseyi.

Yani 7 transfere ihtiyac var her pozisyon icin 2 iyi alternatif olmali iyi takimda. Biz 1.5 adama raziyiz ama bazi mevkilerimizde adam bile yok!!

ABV hain dursun.

Son düzenleme:
Yönetim acisindan evet umutzuluga düsmek gerekir. Ben teknik acidan baktim.

Yoksa bende sampiyon olalim mi olmayalim mi karar veremiyorum cünkü olursak bunlar hiç gitmez.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Galatasarayda yönetimlerin gidişini şampiyonluklar belirlemez mağlesef durum bu.

bu takıma 5-6 transfer sart onlıberoyla forvetle olmaz sadece sag bek ve stoper sos veriyor acil biseyler yapmali

Katılılıyorum konuyu açan arkadaşa.İlk yarıdaki oyun ligde şampiyon olmaya yeterlidir.2.yarıda takımın bariz yorulduğu görüldü.Temposuz hamitte girince iyice çöktük.Bi orta saha ve forvet transferiyle rahat bir şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum.Sinan,Bruma,Podolski,Sneijder gibi adamlar fenerde yada bjk da yok.Bunların üstüne iyi bi forvet gelirse ligde gol sov yapacağımızı düşünüyorum.

moral bozmaya gerek yok mu ?
60. dkdan sonra oyundan düşen hiçbir takım şampiyonluğa oynayamaz . takım geçen seneden kalma belli. kondüsyon zayıf .
kadro da dar zaten .
gerçekleri görmek lazım orta sahaya forvete sağ beke adam almadıktan sonra bu takım geçen seneki gibi olur.
manu hazır değilken bizi beşlediyse ligdeki hazır takımlar her maç bizimle kafaya oynar. defans desen zaten rezalet.

denayer de tam aradığımız stoper değil bize sert lugano kamil glick gibi kodummu oturtan stoper lazım defansımız inanılmaz yumuşak her orta pozisyon her yan top gol böyle savunma olmaz en berbat yönümüz defans !! rezalet bir defansımız var ve bunu nedense kimse görmek istemiyor

Kondisyon sezon başlamadan peak yapmaz, sezon ortalarında ve sonunda zirve yapar. İkinci yarı fizik olarak düşmemiz gayet normal. İleride maç ve antrenman temposunun yoğunlaşmasıyla fiziksel olarak ilerleyeceğimizi düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt