Moral Bozmaya Gerek Yok

Katiliyorum buna..bir cok sebebi var bu sonucun ama insallah kondusyon degildir ana sorun..gecen seneki gibi 60 dan sonra dustugumuz maclar aklima geldi hep.

Vallahi işte ne zaman ucuz adam aldıysak hep elimizde patlıyor :D mesela Misimoviç örneğini vereyim çok yetenekli şöyle böyle Dzeko'yu Dzeko yapan adam dediler geldi gitti, gittiği yerde de tutunamadı ama Dzeko hala Dzeko.

Misi'ye baya para vermiştik o yoklukta yav :DD

Anladım demek istediğini ama, haklılık payın var renktaş.

Yine de Carole tarzındaki transferlerle de iyi yerlere gelebiliriz, önemli olan doğru ismi bulmak diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Katiliyorum buna..bir cok sebebi var bu sonucun ama insallah kondusyon degildir ana sorun..gecen seneki gibi 60 dan sonra dustugumuz maclar aklima geldi hep.

her takım 60'dan sonra düşer önemli olan kondisyonu 90 dakikaya yayabilmek. Deli dana gibi koşunca boşa enerji harcarsın, önemli olan burada taktik. Bitti artık deli dana gibi pres yapmalar alan savunması doğru olan, ha biz alan savunması için çok gerideyiz ama bir yerden başlamak lazım ve o kültürü almak lazım.

Son düzenleme:
Misi'ye baya para vermiştik o yoklukta yav :DD

Anladım demek istediğini ama, haklılık payın var renktaş.

yani azcık istatistikte olsun demek istiyorum :) ha hollanda liginde mesela çok gol atması benim için bir önem değil. Son sıradaki takımın yediği gol sayısı 100 olunca haha çok önemli olmuyor golcünün istatistiği ama mesela atıyorum Hollanda liginden kaleci alacaksın 3-4 senesine bakarsın kaç gol yemiş hep ortalamanın altındaysa ya defansı iyi yada kendisi haha saçma örnek oldu ama anlatabilmişimdir umarım.

Gerçekten ilk devre oynadıgımız oyun gayet iyiydi. Bak Manchester gibi ligde kimse bize karşı böyle reaksiyon veremez öyle düşünün.

Ön libero ve forvet transferi ile ayaga kalkarız.

O da olur. Benim demek istediğim fark yaratacak oyuncu olmali. Önde topu tutup takimi dinlendirebilmeli. Forvet yok diye Niasse iyyidir modunda millet. Yönetim başardi bunu.

Bıktırdı çünkü, mesela geçen sene Yasin sıfırdan şut çekti taca yolladı millet internette saydırdı. Biri çıktı dedi ki; "Ya dedi Podolski çekince ah be diyorsunuz" ulan Podolski oradan atıyor ki "ah be" diyoruz, Yasin boş kaleye atamıyor. :D Çok eleştiren gördüm mesela Podolski'yi ulan adam 15-20 gol atmış daha ne eleştiriyorsun adamın yeri de sol açık çizgi değil, 4-3-3'ün sol forveti :D

ilk yarı iyiydik tempomuzda iyiydi ikinci yarı manu değişiklikleri çok iyiydi ve bizde kadromuzun ne kadar kısıtlı olduğunu gördük.

Dakika 60 da pili bitti bizim oyuncuların ama İlk yarı pas ve yardımlaşma muazzamdi

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt