Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.139
- 2.091
- 2.118
Katiliyorum buna..bir cok sebebi var bu sonucun ama insallah kondusyon degildir ana sorun..gecen seneki gibi 60 dan sonra dustugumuz maclar aklima geldi hep.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence okadar![]()
Vallahi işte ne zaman ucuz adam aldıysak hep elimizde patlıyormesela Misimoviç örneğini vereyim çok yetenekli şöyle böyle Dzeko'yu Dzeko yapan adam dediler geldi gitti, gittiği yerde de tutunamadı ama Dzeko hala Dzeko.
Katiliyorum buna..bir cok sebebi var bu sonucun ama insallah kondusyon degildir ana sorun..gecen seneki gibi 60 dan sonra dustugumuz maclar aklima geldi hep.
Misi'ye baya para vermiştik o yoklukta yavD
Anladım demek istediğini ama, haklılık payın var renktaş.
öyle bir durumda gözüm kapalı Podolski'yi yazarım oraya
O da olur. Benim demek istediğim fark yaratacak oyuncu olmali. Önde topu tutup takimi dinlendirebilmeli. Forvet yok diye Niasse iyyidir modunda millet. Yönetim başardi bunu.
Aynı BrumaRashford denen cocuk cogu defans'i saniyleri icerisinde maymun ediyor zaten. Muazzam bir oyuncu.
Yorum yapamiyorum bu konudaAynı Bruma
NiyeYorum yapamiyorum bu konuda![]()
Bruma'ya haksizlik yapmak istemiyorum. Rashford cidden fena yetenekli, daha bilincli bir oyuncu gibi. Ama Bruma da fena potansiyelli iste.
Peki öyle diyelimBruma'ya haksizlik yapmak istemiyorum. Rashford cidden fena yetenekli, daha bilincli bir oyuncu gibi. Ama Bruma da fena potansiyelli iste.
Ikisi kendine göre yetenekli diyip gecelim.
Niyazi geleceğine ben oynarım forvette
sen oynamada niyazi küçük takım oyuncusu dümene geçtiği takımlarda iş yapar bize derdiyok gibi pas oyununa girebilen pivot özellikli golcü lazım.
Çöp filan değil. Bast dost olursa daha iyi tabi.eren çöp bea bas dost lazım