GSCimbom
Morata Juventus’la Nikah Tazeledi
Alper Altun

Morata Juventus’la Nikah Tazeledi

Alper Altun ·

Cevap
8
Okunma
903

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
morata-gol-copa--644x362.jpg

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Alvaro Morata ile olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı.

Torino temsilcisi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol yıldız, iyi formunun ödülünü aldı. Real Madrid’den transfer edilen yıldız futbolcu için Madrid temsilcisinin 30 milyon Euro’ya Morata’yı geri alma hakkı bulunuyor.

Morata, geçtiğimiz sezon Juventus’un şampiyonluğunda ve Şampiyonlar Ligi’ndeki final başarısında büyük pay sahibi idi.

Sana salı günö o kadar sövdüm ki Morata efendi, sana birşey falan olursa mutlaka benim ve diger Gladbach taraftarlarının bedduasının yüzünden olur.

Sevilla maçında durum 0-0 iken kalenin önünde bomboş pozisyonda o golü atsaydın Gladbach üçüncü olacaktı ve AL'ye gidecekti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben kendisini yeni raul görüyorum ve real bu adamı geri alacaktır benzemayı begenmem hatta real o kadar iyi forvetler görmüştür ki onlardan sonra benzemanın adı bile gecmez tabi herkesin görüşü kendine.
Bence sağlam forvet ama beyin yok yetenek çok.
Morata iyi çok iyi ama daha Benzema seviyesine gelmek için çok uğraşmasi gerek

Envoyé de mon Sony Z3

Morata'da bir santraforda olması gereken her özellikten biraz var, ama tam olan özelliği yok.

Real'in geri alması gerektiğini düşünüyorum bende.