- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.708
- 6.478
Alakasız filan değil idmana çıkmıyor sahte raporla yerim ben onu da savunanı da.
Gyokeres
Lookman
Isak
Jashari
Osimhen
Senin mantigindan yola cikarsak bunlarin hepsi profesyonel degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasız filan değil idmana çıkmıyor sahte raporla yerim ben onu da savunanı da.
Hiç birinde kulüpleri bu adamlara tamam git o zaman demedi. Gittiklerinde sonra eski kulüpleri ile ilgili bir açıklama yaptıklarını da görmedim. Osimhen mesela veda mesajında Napoli yönetimi hakkında ekstra bir açıklaması var mı? Gitmek istiyorsa fedakarlıklarda yapacak bakınız Gyokeres vb. oyuncular.Gyokeres
Lookman
Isak
Jashari
Osimhen
Gyokeres
Lookman
Isak
Jashari
Osimhen
Aciklama yapmislar yapmamislar konu degil, profesyonel oyuncu degilmis ya bu saydiklarim (Osimhen dahil) antrenmanlara cagrildiklarinda gitmedi. Hepsi bir 'mazeret' sundu simdi egri oturup dogru konusalim.Hiç birinde kulüpleri bu adamlara tamam git o zaman demedi. Gittiklerinde sonra eski kulüpleri ile ilgili bir açıklama yaptıklarını da görmedim. Osimhen mesela veda mesajında Napoli yönetimi hakkında ekstra bir açıklaması var mı? Gitmek istiyorsa fedakarlıklarda yapacak bakınız Gyokeres vb. oyuncular.
Rapor sahteyse ve ispatlarsan ciddi disiplin cezası verebilirsin, mevzu bu mu dicem de sahte rapor falan verdiğini sanmıyorum.
Öyle bir durum varsa bizimkiler açıklar.
Profesyonel olmayan kısım Morata'nın yaptığı açıklama. Gitmek istersin bunun için zorlarsın lakin gittikten sonra kendi davranışlarını görmezden gelip böyle açıklama yapmazsın o zaman. Elini kolunu sallayarak gidemediği için kızmış beyefendi onun her istediğine evet dememiz lazımdı ona göre.Aciklama yapmislar yapmamislar konu degil, profesyonel oyuncu degilmis ya bu saydiklarim (Osimhen dahil) antrenmanlara cagrildiklarinda gitmedi. Hepsi bir 'mazaret' sundu simdi egri oturup dogru konusalim.
Acayip bir sıkıntı olsa Victor koşa koşa imzalamazdı belli ki gidecek diye pislik yapmışız yapmamak lazım tabi sonra içinden çıkamıyorsun.
Sanmam ya, belki laf arasında şampiyonluk primini vermedik derler.Vermemiz lazımdı zaten fitil fitil burnundan getireceksin. Her idmana çıkan adam transfer pazarlığı negatife dönünce vınladı pes pes pes. Görcez şimdi illa bir açıklama cevap gelecek resmi kanaldan buna.
Sanmam ya, belki laf arasında şampiyonluk primini vermedik derler.
Sahte rapor boyutunda bir şey olduğunu sanmam.
Maaş almama durumu uzun süre olsa bunu kullanıp çoktan FIFA'ya giderdi. Feragat ettiği maaş dışında şampiyonluk primi verilmedi o da bence şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için yapılan bir durum.Adamın aylarca maaş almamış olması lazım haklı olması için öyle bir durum olduğunu sanmıyorum
2 Taraf da birbirine rest çekti satranç oynandı biz kazandık. Yönetime kızamam bu konuda.
Morata ve comonun istediğine boyun eğsek bedavaya gönderecektik, arap kulübü değiliz
Bişey olmazAvrupa için hiç iyi bir sey değil bu. Oyuncular seni ikinci üçüncü plan göruyor sonra
Hasta değilken rapor işte, böyle durumlarda kulüp kanıtlarsa oyuncunun ciddi tazminat vermesi gerekiyor, o seviyede bir mevzu yoktur.Sahteden ne anladın hocam bilmiyorum da kendimi kötü istiyorum raporu işte. İfbliler kaşır bu mevzuyu herifler pusuda bekliyor. Wp gruplarında ne pislik atsak diye twitlerini tasarlamışlardı medyada da konuşulacak başımıza iş çıktı bu ispanyol inek yüzünden.