GSC Haber Morata'dan Veda Mesajı

Gyokeres
Lookman
Isak
Jashari
Osimhen

Senin mantigindan yola cikarsak bunlarin hepsi profesyonel degil.
Hiç birinde kulüpleri bu adamlara tamam git o zaman demedi. Gittiklerinde sonra eski kulüpleri ile ilgili bir açıklama yaptıklarını da görmedim. Osimhen mesela veda mesajında Napoli yönetimi hakkında ekstra bir açıklaması var mı? Gitmek istiyorsa fedakarlıklarda yapacak bakınız Gyokeres vb. oyuncular.

Hiç birinde kulüpleri bu adamlara tamam git o zaman demedi. Gittiklerinde sonra eski kulüpleri ile ilgili bir açıklama yaptıklarını da görmedim. Osimhen mesela veda mesajında Napoli yönetimi hakkında ekstra bir açıklaması var mı? Gitmek istiyorsa fedakarlıklarda yapacak bakınız Gyokeres vb. oyuncular.
Aciklama yapmislar yapmamislar konu degil, profesyonel oyuncu degilmis ya bu saydiklarim (Osimhen dahil) antrenmanlara cagrildiklarinda gitmedi. Hepsi bir 'mazeret' sundu simdi egri oturup dogru konusalim.

Rapor sahteyse ve ispatlarsan ciddi disiplin cezası verebilirsin, mevzu bu mu dicem de sahte rapor falan verdiğini sanmıyorum.

Öyle bir durum varsa bizimkiler açıklar.

Vermemiz lazımdı zaten fitil fitil burnundan getireceksin. Her idmana çıkan adam transfer pazarlığı negatife dönünce vınladı pes pes pes. Görcez şimdi illa bir açıklama cevap gelecek resmi kanaldan buna.

Acayip bir sıkıntı olsa Victor koşa koşa imzalamazdı belli ki gidecek diye pislik yapmışız yapmamak lazım tabi sonra içinden çıkamıyorsun.

Aciklama yapmislar yapmamislar konu degil, profesyonel oyuncu degilmis ya bu saydiklarim (Osimhen dahil) antrenmanlara cagrildiklarinda gitmedi. Hepsi bir 'mazaret' sundu simdi egri oturup dogru konusalim.
Profesyonel olmayan kısım Morata'nın yaptığı açıklama. Gitmek istersin bunun için zorlarsın lakin gittikten sonra kendi davranışlarını görmezden gelip böyle açıklama yapmazsın o zaman. Elini kolunu sallayarak gidemediği için kızmış beyefendi onun her istediğine evet dememiz lazımdı ona göre.

Acayip bir sıkıntı olsa Victor koşa koşa imzalamazdı belli ki gidecek diye pislik yapmışız yapmamak lazım tabi sonra içinden çıkamıyorsun.

Ben de öyle düşünüyorum gideceğini bildiğimiz için kıllık çıkardık muhtemelen ama yapmamamız lazım etik değil, hıyarto boş boş konuşmuş şimdi yeni transferlere bile etki edebilir.

Vermemiz lazımdı zaten fitil fitil burnundan getireceksin. Her idmana çıkan adam transfer pazarlığı negatife dönünce vınladı pes pes pes. Görcez şimdi illa bir açıklama cevap gelecek resmi kanaldan buna.
Sanmam ya, belki laf arasında şampiyonluk primini vermedik derler.

Sahte rapor boyutunda bir şey olduğunu sanmam.

Adamın aylarca maaş almamış olması lazım haklı olması için öyle bir durum olduğunu sanmıyorum

2 Taraf da birbirine rest çekti satranç oynandı biz kazandık. Yönetime kızamam bu konuda.

Morata ve comonun isteklerine boyun eğsek bedavaya gönderecektik, arap kulübü değiliz

Sanmam ya, belki laf arasında şampiyonluk primini vermedik derler.

Sahte rapor boyutunda bir şey olduğunu sanmam.

Sahteden ne anladın hocam bilmiyorum da kendimi kötü istiyorum raporu işte. İfbliler kaşır bu mevzuyu herifler pusuda bekliyor. Wp gruplarında ne pislik atsak diye twitlerini tasarlamışlardı medyada da konuşulacak başımıza iş çıktı bu ispanyol inek yüzünden.

Adamın aylarca maaş almamış olması lazım haklı olması için öyle bir durum olduğunu sanmıyorum

2 Taraf da birbirine rest çekti satranç oynandı biz kazandık. Yönetime kızamam bu konuda.

Morata ve comonun istediğine boyun eğsek bedavaya gönderecektik, arap kulübü değiliz
Maaş almama durumu uzun süre olsa bunu kullanıp çoktan FIFA'ya giderdi. Feragat ettiği maaş dışında şampiyonluk primi verilmedi o da bence şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için yapılan bir durum.

O kadar oyuncu gelip gidiyor böyle sorunlar yaşayan numunelikler çıkabiliyor. Evliya çelebi gibi kulüp kulüp gezen birinden çok da fazlasını beklememek lazımdı. Karakteri noksan bir insan olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın.

Sahteden ne anladın hocam bilmiyorum da kendimi kötü istiyorum raporu işte. İfbliler kaşır bu mevzuyu herifler pusuda bekliyor. Wp gruplarında ne pislik atsak diye twitlerini tasarlamışlardı medyada da konuşulacak başımıza iş çıktı bu ispanyol inek yüzünden.
Hasta değilken rapor işte, böyle durumlarda kulüp kanıtlarsa oyuncunun ciddi tazminat vermesi gerekiyor, o seviyede bir mevzu yoktur.

Bir şey olmaz ağlasınlar, en fazla gidip Morata ile röportaj yapmaya çalışırlar.

Geri
Üst Alt