Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.455
- 106.071
- 4.738
Çıkan haberler yalan. Via @Sami Karakoç
olacak... olacakk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkan haberler yalan. Via @Sami Karakoç
Öylede Bruma misal hickimse tabimazken13milyon bayıldık aldık biraz parlatsak büyük oaralar alırdık ama ona rağmen aldığımız fiyata sattık yani iyi oyuncu satiliyorMaliyet buysa gelmesin. Matematiksiz herifler 6 istenirken 7 + %20 vermek nasıl bir manyaklıktır.
Brumanın yine piyasası vardı. Bence de bu rakamlara büyük risk. Ama zorunlu opsiyon yoksa iyi sayılabilir.Öylede Bruma misal hickimse tabimazken13milyon bayıldık aldık biraz parlatsak büyük oaralar alırdık ama ona rağmen aldığımız fiyata sattık yani iyi oyuncu satiliyor
Takıldığım olay o değil. 6 istenen adama 7 artı %20 vermek nedir? Anaokul bebesi mi yönetiyor transferiÖylede Bruma misal hickimse tabimazken13milyon bayıldık aldık biraz parlatsak büyük oaralar alırdık ama ona rağmen aldığımız fiyata sattık yani iyi oyuncu satiliyor
Misir disina hic cikmamis. Misir liginde 15 golu gormemis. Yasi da fazla genc degil. Bizim Yunus Akgun'den falan 3 yas buyuk mesela. Hoca buyuk ihtimal pivot ozelliklerinden dolayi istiyordur diye tahmin ediyorum Tetteh gibi. Gomis'ten beri o kadar bos herif aldik ki bir düldüle daha tahammulum kalmadi. Alternatif oldugu soylenen Jorgensen de pek iyi durmuyor.Valla bunların aldığı hiçbir forvetten hayır görmedik ben de temkinliyim
Telefonda aynı şekilde 2 sefer dolandırılan kişi bakıyo transfereTakıldığım olay o değil. 6 istenen adama 7 artı %20 vermek nedir? Anaokul bebesi mi yönetiyor transferi
Sanirim 1.5 sene kira kabul etsinler diyeTakıldığım olay o değil. 6 istenen adama 7 artı %20 vermek nedir? Anaokul bebesi mi yönetiyor transferi
Doğru söze ne denir.Telefonda aynı şekilde 2 sefer dolandırılan kişi bakıyo transfere
Alırken dolar olsun iste daha iyidolarla yapılan transfer mi kaldı kardeşim euro olarak deyin hele şunu
Gol atıyomuşBu elemanı hiç izlemedim de forumda baya isteniyor transferi , kimse Mısır ligini izlemiyordur sanırım bu heyecanın sebebi nedir ?