Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.839
- 17.598
- 1.918
Hayirli olsun.
Mohammed ile kadromuz 38 oldu
Mohammed ile kadromuz 38 oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay ben o cocugun xd. Kaan ayhan geldi yazmis aksama yoo diyor Kaan Ayhan xd. Visca felan da yazmisHayirli olsun.
Mohammed ile kadromuz 38 oldu![]()
Bize yedirmezlet ama. St etienne alir
Zor bence. Adamlar cash istiyor. St etienne ffp problemi Yok kredi cekip alabilirler.Yeriz inşallah.
Hay ben o cocugun xd. Kaan ayhan geldi yazmis aksama yoo diyor Kaan Ayhan xd. Visca felan da yazmis
Youssouf da olrBu transfer olmaz. Onyekuru ve Dervişoğlu ile transfer sezonunu kapatırız.
Bu yönetimden transfer adına birşey beklemeyin.
Tutmazsa büyük sıkıntı. Fazla gibi geldi bana maliyeti.Zamalek, Galatasaray'dan gelen 1.5 yıllık kiralama için 2 milyon dolar ve 6 milyon dolar satın alma opsiyonu teklifini kabul etti. (El Watan)
1.5 sene 2 mio iyidir. 6 mio tutarsa alinirTutmazsa büyük sıkıntı. Fazla gibi geldi bana maliyeti.
Zamalek, Galatasaray'dan gelen 1.5 yıllık kiralama için 2 milyon dolar ve 6 milyon dolar satın alma opsiyonu teklifini kabul etti. (El Watan)
Hayirlisi. Ama birisi dogru demisti. Sabahlari bizde aksamlari St etienne deMusap bu iş olacak gibi bak![]()