Mostafa Mohamed Ağır Bir Sakatlık Geçirdi

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
mac sonuna bakiyorum pek bir tepki yok, sosyal medyaya bakiyorum pek bir tepki yok, buraya bakiyorum pek bir tepki yok

su hareket gercekten unutulup gidecek mi bu kadar cabuk?

cocugun belki de futbol hayati sekteye ugrayacak bu yüzden ama kimsenin umrunda degil gibi

herkes ftnin büyük galibiyetine odaklanmis sadece

necip uysal denen parazitin futbol yasantisi bitirilmelidir

bu böyle kac oldu, hep susacak miyiz biz?

yazik gercekten

offf bunu görmemiştim bacağı ezilmiş. kötü sakatlanmış

Bu şerefsiz Necip hep böyle giriyor. Gedson’a da dalmıştı. Pozisyonu ben de göremedim ama diğer şerefsiz cüno faul bile vermemiş burada diye okumuştum.

geçmiş olsun hoca zaten taktıgı için oynatmıyordu ama çok kötü çok üzücü

Galatasaraylılıkla alakası olmayan başkan ve yönetimin sadece reklam peşinde olursa taraftarında terim nefretinden ne yapacağını şaşırmış durumda olursa bu onun bunun çocuklarının yaptığı az bile.

Bize müstehak..
bu mevcut başkan adaylarındanda hiçbir cacık olmaz.
Bir tanesi bu federasyon ve kurulları hemen istifa etmelidir dedi mi..Buna çok sert tepkiler verdimii hayırrr..

Yahu bu şerefsizler biz Galatasarayın şampiyonluğunu istemiyoruz diye basın açıklaması yapsa genede bu camiadan tepki gelmez.

Son olarakda necip geberirisin inşAllah şerefsiz.Bilerek isteyerek yapıyor namussuz. İnsan evladı yapmaz onu.

Cüneyt çakır denen şerefsiz daha maçın başında belli etti kendini.. bize inanılmaz kolay kart gösteriyorlar.

Burkulma varmış umarım çok ciddi bir durum yoktur 1-2 haftalık sakatlık sorun olmazda sezon başı hazırlıklarına sağlam şekilde katılmalı.

Şerefsiz Necip 2 kere bileğini zorluyor daha sonra bilerek üstüne yatıyor. Direkt kırmızı kart ama faul bile verilmedi üstelik tehlikeli yer..

bi tarafına kodumun andaval necip i düz yolda yürüyemez gitmiş topçu olmuş

Çocuk ayağını çekiyor, necip hala yatma derdinde ayıp ya yanlışıkla falan değil sahaya girdiği andan beri böyle hareketler yaptı.İnşallah ciddi bir şey yoktur bir iki hafta olmasa da olur güzelce toparlanabilsin yeter ki

Hüseyin cimşir necip gibi futbol katili futbol eziği yeteneksiz beceriksiz adamlara futbolcu diye lisans cıkarttıran o hocalalara buradan büyük küfürlerle kulaklarını çınlatıyorum

necip hayvanı, güreşçi olması gerekirken son saniyede futbolcu olmuş bir tip

Adamın ayağını eline verdi, bir de bişe yokmuş gibi el kol hareketi yapıyor. Ağlayan başkanın, ağlayan hocasının, ezik futbolcusu.

mac sonuna bakiyorum pek bir tepki yok, sosyal medyaya bakiyorum pek bir tepki yok, buraya bakiyorum pek bir tepki yok

su hareket gercekten unutulup gidecek mi bu kadar cabuk?

cocugun belki de futbol hayati sekteye ugrayacak bu yüzden ama kimsenin umrunda degil gibi

herkes ftnin büyük galibiyetine odaklanmis sadece

necip uysal denen parazitin futbol yasantisi bitirilmelidir

bu böyle kac oldu, hep susacak miyiz biz?

yazik gercekten

"Herkes FT'in büyük galibiyetine odaklanmış sadece"

Bu yaptığınız ayıptır.

Ya bu ülke insanı nasıl bu hale geldi ya? Herkes her şeyi biliyor, kimsede had yok. Ultraslan başkanı dahi FT'yi GS'a ben getirdim diyor ve kendini buna inandırmış harbici.

"Herkes FT'in büyük galibiyetine odaklanmış sadece"

Bu yaptığınız ayıptır.

ftnin mac sonu aciklamalarini okudum simdi
bu sakatlik hakkinda bir kelime bile etmemis
eger varsa bana gösterebilir misin bunu?

bir tdnin ilk isi kendi oyuncusunu korumak degil mi? neden bunu gündeme getirmiyor? kasti ve bilincli sekilde oyuncumuz darbe yiyor ve agir bir sakatlik geciriyor ama kimse deginmiyor buna

sunu mesela taylanin gezzala yaptigini düsünün
tüm bjk camiasi ve medya kayniyordu su anda

bizimkilerin umrunda bile degil malesef

su sekilde tepkisiz kalmamiz beni baya üzdü

Geri
Üst Alt