- 22 Ağustos 2010
- 33.120
- 38.018
- 3.033
Evet ilk postta var cümle içinde çok alakasız bir yorum. Ben de onu ön plana çıkarayım dedim.Konuyla alakasız yorumlar görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ilk postta var cümle içinde çok alakasız bir yorum. Ben de onu ön plana çıkarayım dedim.Konuyla alakasız yorumlar görüyorum
Abi harbiden siz akıl sagliginizi kaybetmişsiniz lütfen kusura bakmayın.ftnin mac sonu aciklamalarini okudum simdi
bu sakatlik hakkinda bir kelime bile etmemis
eger varsa bana gösterebilir misin bunu?
bir tdnin ilk isi kendi oyuncusunu korumak degil mi? neden bunu gündeme getirmiyor? kasti ve bilincli sekilde oyuncumuz darbe yiyor ve agir bir sakatlik geciriyor ama kimse deginmiyor buna
sunu mesela taylanin gezzala yaptigini düsünün
tüm bjk camiasi ve medya kayniyordu su anda
bizimkilerin umrunda bile degil malesef
su sekilde tepkisiz kalmamiz beni baya üzdü
sampiyon olduk ya seviniriz aga sikinti degilAbi harbiden siz akıl sagliginizi kaybetmişsiniz lütfen kusura bakmayın.
Adam yense dert, yenilse dert, über Beşiktaş'ı baştan sona üstün oyunla 3'ler evine gönderir yine dert.
Maç sonu çıkar konuşur, çat diye ceza verirler dert, konuşmaz yine dert.
Yahu bu adamın da hataları oluyor kardeşim, her insan gibi. Ama belli bir kesim bir şey olsa da eleştirisek diye apronda bekliyor.
Ben eminim ki dün GS yendi diye üzülen olmuştur icimizde. Sırf FT'in takımı kazandı diye.
Lan konumuz bunlar değildi. Ne alaka FB gibi olmak, derbi galibiyetinden mutlu olmak falan?sampiyon olduk ya seviniriz aga sikinti degil
bu sizlere yetiyor mu gercekten? hani bjkyi yendik ama ne gecti elimize? hala ücüncü siradayiz ve fbyi en güclü aday haline getirdik
cok rahat sampiyon olabilecegimiz bir sezonda fbnin dördüncü yildizini görecegiz belki
bu sizleri gercekten düsünmeye sevk etmiyor mu?
benim keyfim yerinde degil bunu acik acik söylüyorum
cok kolay bir sezon cöp edilmis ama ben bir bjk macina sevinecegim?
bunu önceden fbliler yapiyordu sampiyon olamayinca
böyle günlük zaferler gsnin ilkelerine aykiri bence ve benlik hic degil
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
iyi aksamlar ve iyi hafta sonlari dilerim veli beyLan konumuz bunlar değildi. Ne alaka FB gibi olmak, derbi galibiyetinden mutlu olmak falan?
Neyse anlasamayacagiz aynı frekansta değiliz.
Bilek dedi gstv. Mr dan sonea belli olurGelişme var mı Mo sakatlığı hakkında?