Mostafa Mohamed Ayrılmak İstiyor

1651660605279.webp

Taksi hazir hadi kş

Kaynak Beşiktaşlı değil mi?Zamanında sürekli oyuncuları şu gün Galatasaray'a gelecek deyip diyen gazeteci bu ben inanmam..

Bence de degismeli. Sanki bizi pek benimsemedi gibi

marcao, kerem ve nelsson dışında herkes deolsun çok da umrumda!!

Bjk maçıyla beraber her şey değişir diye ümit etmiştim kısmet değilmiş...

Santrafor yetiştirmek zordur. Bizim camiada ise imkansız net şekilde.

Bjk maçıyla beraber her şey değişir diye ümit etmiştim kısmet değilmiş...

Santrafor yetiştirmek zordur. Bizim camiada ise imkansız net şekilde.
Tek basit nedenler de yok - o kadar çok negatif efekt eden şey var ki

- Orta saha çalışmıyor
- forvet hattı Kerem hariç sabit değil, sürekli değişimler - sürekli farklı perfomrans doğuruyor ve bu zaten üretmeyen orta saha ile iyice etkileniyor
- Kimsenin TD ler dahil ısrarcı olma niyeti olmadı, yeri geliyor kadro oturtmaya adam denemey geliyor iş , yeri geliyor puan ortalaması yükseltmeye kalıyor.

sonuç : üstüne koyan 1 futbolcu var oda sezonu taşıyan kerem. diğerleri arasından oluru , istatistik ortaya koyacak olan topçular kayıp

Tek basit nedenler de yok - o kadar çok negatif efekt eden şey var ki

- Orta saha çalışmıyor
- forvet hattı Kerem hariç sabit değil, sürekli değişimler - sürekli farklı perfomrans doğuruyor ve bu zaten üretmeyen orta saha ile iyice etkileniyor
- Kimsenin TD ler dahil ısrarcı olma niyeti olmadı, yeri geliyor kadro oturtmaya adam denemey geliyor iş , yeri geliyor puan ortalaması yükseltmeye kalıyor.

sonuç : üstüne koyan 1 futbolcu var oda sezonu taşıyan kerem. diğerleri arasından oluru , istatistik ortaya koyacak olan topçular kayıp
Takım 4-2-3-1 ve 4-3-3 arası bir şey oynadı Terim zamanında da Torrent zamanında da. Bu süreçte de orta saha ve sağ kanat hep boştu. Böyle iş mi olur yaw.

Ama benim kast ettiğim şudur: Santrafor adam belirli bir yaştan sonra açılır istisnai durumlar haricinde. Bol bol gol kaçırır, faydasız oynar o süreçte. Ama hem oyuna dahil olmayı hem de gol atmayı öğrenir doğru yapıda.

Bizde bu yapıyı tesis edecek durum yok. Taraftarın beklentileri çok yüksek. Basın beklentisi had safhada. Oyuncu asmak 5-6 maçla üstünü çizmek çok kolay. Önce bunu değiştirmek gerek.

Yolun açık olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 5 hafta muazzam bir performans, sonra kesik yiye yiye çocukta moral kalmadı.
Falcao covid kırmızı kart derken baya bir yarım sezon boşa gitti.

Ondan sonra da bir türlü o ilk 5 haftaki performansı gösteremedi.
Gitmek istiyorsa yolu açık olsun.
5m Euro üzeri her rakama fitim.

Takım 4-2-3-1 ve 4-3-3 arası bir şey oynadı Terim zamanında da Torrent zamanında da. Bu süreçte de orta saha ve sağ kanat hep boştu. Böyle iş mi olur yaw.

Ama benim kast ettiğim şudur: Santrafor adam belirli bir yaştan sonra açılır istisnai durumlar haricinde. Bol bol gol kaçırır, faydasız oynar o süreçte. Ama hem oyuna dahil olmayı hem de gol atmayı öğrenir doğru yapıda.

Bizde bu yapıyı tesis edecek durum yok. Taraftarın beklentileri çok yüksek. Basın beklentisi had safhada. Oyuncu asmak 5-6 maçla üstünü çizmek çok kolay. Önce bunu değiştirmek gerek.

aaaynen öyle - ben bunu şöyle özetliyorum

Bu takımın forveti benzema ya da lewandowski de olsa ona gol attıracak üretkenlik, oyun baskı yok - maç maç belik 15 20 dakialık kısımlarda var
Aynı şekilde böyle bir takımın başında Klopp bile olsa takviyesiz transfersiz imkanız.

yani yetenekli topçuları ya da teknik taktiği öldüren bir futbol var bizde

''Tahta ayak, mermer kafa'' yerine; ''Kadife ayak, içinde beyin olan kafa'' ya sahip futbolcular tercihimdir her zaman...

Terim' i de kurdurduğu ve toz kondurmadığı osuruktan scout ekibiyle birlikte -yine- doğru adamı bulamadığı için eleştiririm, fazla süre vermediği için değil. Haliyle Torrent' lik bir durum görmüyorum...

25 yaşındaki adamın defolarından bahsedip, işlenmesi durumunda uçup kaçacağını iddia etmek de gerçekçi bir yaklaşım değil...

Son düzenleme:
Takımdan kim giderse gitsin üzülmem artık. Bence iyi bir forvet olacak bu çocuk.

Forma şansı iyi oynadığı dönem dahil verilmedi, ilk geldiğinde iyi oyununu TFF kırmızı kart ile cezalandırdı, normal bu şekilde düşünmesi, kâr edelim yerine daha iyisini bulalım da isimler önemli değil yine de iyi bir hoca iyi bir takımla çift haneli rakamlara satma ihitmalimiz yüksek.

Marcao, Kerem ve Mustafa Muhammed harici direkt ilk 11 oyuncusu yok takımda.En iyi oynadığı maçın ardından yine yedek bırakılıp yerine 37 yaşındaki adamı oynatirsaniz "ben olsam ben de giderim(taraftar olarak)". Yabancı oyuncu hayli hayli gider.Giderse Ribery gibi iki sezon sonra Bayern Münih'te Lewndovski'nin yerine felan izleriz artık hayiflanarak.

Mohamed in elit bi takımda oynaması imkansız ötesi.

Sadece pivot santrfor görevi yaparak olmuyor bu işler.

Defans arkası kaçarak attığı gol 2yi 3yü geçmedi.

Marcao, Kerem ve Mustafa Muhammed harici direkt ilk 11 oyuncusu yok takımda.En iyi oynadığı maçın ardından yine yedek bırakılıp yerine 37 yaşındaki adamı oynatirsaniz "ben olsam ben de giderim(taraftar olarak)". Yabancı oyuncu hayli hayli gider.Giderse Ribery gibi iki sezon sonra Bayern Münih'te Lewndovski'nin yerine felan izleriz artık hayiflanarak.
Nelsson' u unutmuşsun sanırım da konu o değil...Tamam, Gomis' in oynatılmasını doğru bulmuyorum, keşke hiç alınmasaydı hatta. Ama ne Ribery' si, ne B. Münih' i yahu, etmeyin!..

Geri
Üst Alt