- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Taksi hazir hadi kş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek basit nedenler de yok - o kadar çok negatif efekt eden şey var kiBjk maçıyla beraber her şey değişir diye ümit etmiştim kısmet değilmiş...
Santrafor yetiştirmek zordur. Bizim camiada ise imkansız net şekilde.
Takım 4-2-3-1 ve 4-3-3 arası bir şey oynadı Terim zamanında da Torrent zamanında da. Bu süreçte de orta saha ve sağ kanat hep boştu. Böyle iş mi olur yaw.Tek basit nedenler de yok - o kadar çok negatif efekt eden şey var ki
- Orta saha çalışmıyor
- forvet hattı Kerem hariç sabit değil, sürekli değişimler - sürekli farklı perfomrans doğuruyor ve bu zaten üretmeyen orta saha ile iyice etkileniyor
- Kimsenin TD ler dahil ısrarcı olma niyeti olmadı, yeri geliyor kadro oturtmaya adam denemey geliyor iş , yeri geliyor puan ortalaması yükseltmeye kalıyor.
sonuç : üstüne koyan 1 futbolcu var oda sezonu taşıyan kerem. diğerleri arasından oluru , istatistik ortaya koyacak olan topçular kayıp
Takım 4-2-3-1 ve 4-3-3 arası bir şey oynadı Terim zamanında da Torrent zamanında da. Bu süreçte de orta saha ve sağ kanat hep boştu. Böyle iş mi olur yaw.
Ama benim kast ettiğim şudur: Santrafor adam belirli bir yaştan sonra açılır istisnai durumlar haricinde. Bol bol gol kaçırır, faydasız oynar o süreçte. Ama hem oyuna dahil olmayı hem de gol atmayı öğrenir doğru yapıda.
Bizde bu yapıyı tesis edecek durum yok. Taraftarın beklentileri çok yüksek. Basın beklentisi had safhada. Oyuncu asmak 5-6 maçla üstünü çizmek çok kolay. Önce bunu değiştirmek gerek.
Nelsson' u unutmuşsun sanırım da konu o değil...Tamam, Gomis' in oynatılmasını doğru bulmuyorum, keşke hiç alınmasaydı hatta. Ama ne Ribery' si, ne B. Münih' i yahu, etmeyin!..Marcao, Kerem ve Mustafa Muhammed harici direkt ilk 11 oyuncusu yok takımda.En iyi oynadığı maçın ardından yine yedek bırakılıp yerine 37 yaşındaki adamı oynatirsaniz "ben olsam ben de giderim(taraftar olarak)". Yabancı oyuncu hayli hayli gider.Giderse Ribery gibi iki sezon sonra Bayern Münih'te Lewndovski'nin yerine felan izleriz artık hayiflanarak.