- 17 Ağustos 2009
- 41.743
- 30.129
- 3.448
Mısırlı Haaland olmasını beklerken bir kırmızı kart sonrası Mehmet Batdal'a dönüşüverdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ömer en az yağ oranına sahip isimlerden biridir kanka
agnostik olmuş diyorlarAdam rakibi ebu cehil gibi görürdü, naptın din filan mı değiştirdin?
babel..yağcılıkla kadroya giriyor.Yag orani en dusuk ikinci futbolcuymus. Yag orani en yuksek kim merak ettim simdi.
Feghouli olması yüksek ihtimal.
Yağ oranı en yüksek bellide ben yağ oranı endüşük 1.futbolcıyu merak ettim. Berkan diye tahmin ediyorym.Yag orani en dusuk ikinci futbolcuymus. Yag orani en yuksek kim merak ettim simdi.
Babel de olabilir. Kurdan gibiYağ oranı en yüksek bellide ben yağ oranı endüşük 1.futbolcıyu merak ettim. Berkan diye tahmin ediyorym.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olur mu hiç reis ? Babel, Feghouli, Aytaç, Ömer 'le filan oynaması lazım, ayrıca bu adamlarla oynarken 1651 gol atıp uçması lazım ki Fatih Terim 'in gözüne girebilsin !Morutan cicaldau ile oynamalı. Sağlı sollu orta kessek rahat atar. Adam zıplanmayacak yere zıplayıp darbeli vuruyor kafayı
Vallahi terime 4 yıldır babele 4 yıldır Ömere bilmem kaç yıldır sabır gösterenler bu adama karı kıza gidiyor diyerek yakmaya çalışıyor. Six partileri yaban hollandalılar yapınca ses yok Mohammedin yapıp yapmadığı belli değil sonrada gönderelim mısıra. Şu adamda kaçacak elimizden sırf terimin iş bilmezliği yüzünden. Neymiş Euro 2020yi izlemişlerde forvetleri göstermiş. Forvet göstereceğine adama program ver çalışsın. Terim işi bitti ama biatçısı hala inanılmaz fazlaOlur mu hiç reis ? Babel, Feghouli, Aytaç, Ömer 'le filan oynaması lazım, ayrıca bu adamlarla oynarken 1651 gol atıp uçması lazım ki Fatih Terim 'in gözüne girebilsin !