- 5 Eylül 2014
- 86.802
- 73.468
- 4.513
Seni bulduğum yerdeçöp diyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni bulduğum yerdeçöp diyordun
Derhal atın bunu. Bizim şanlı eski topçumuza çöp dedi @Mods @Adminsilk geldiğinde başlığında çöp dediğim için başlıktan atıldım ve bir daha yazamadım
Artık çöp diyebilirim herhalde
Tespit: Sen türkçe bilmiyorken forum efsanesiydin türkçe öğrenince bozdunDerhal atın bunu. Bizim şanlı eski topçumuza çöp dedi @Mods @Admins
Acaba yine unutsam miTespit: Sen türkçe bilmiyorken forum efsanesiydin türkçe öğrenince bozdun
4 milyona mi ne aldık aynı paraya sattık. Bi franskowski bi singo'nun vs tırnağı etmez kazık konusunda. Maaşı da 1 buçuk falandi heraldeYedigimiz kaziklardan biri. Böyle gereksiz heriflere dünyanin parasini yedirdik
4 milyon dolara aldık 6 milyon euroya sattık.4 milyona mi ne aldık aynı paraya sattık. Bi franskowski bi singo'nun vs tırnağı etmez kazık konusunda. Maaşı da 1 buçuk falandi heralde
Herif resmen belinden kuvvet alıp kafa vuruyordu abi ben öyle bir şey görmemiştim o zamana kadarMısırdaki kafa golleri füze gibi giderdi kaleye. Buraya geldi havasından mı suyundan mı taktiğinden mi tekniğinden mi anlamadım pelteye döndü çocuk.
Havalimanı karşılamasında senKendisini ziyaret edeceğim
Kendisi LGBT düsmani diye dövmeye mi gidiyorsun?Kendisini ziyaret edeceğim