Mostafa Mohamed, Konyaspor'da

Noldu ahraz mostafa. Bu ahraz fenere gol atınca o kadar çok sevmiştim ki Fransa'ya gitmek için 40 takla atınca, ettiğim küfürler cehenneme 10 yıl yazmıştır bana bu ahraz yüzünden.

Mısırdaki kafa golleri füze gibi giderdi kaleye. Buraya geldi havasından mı suyundan mı taktiğinden mi tekniğinden mi anlamadım pelteye döndü çocuk.

4 milyona mi ne aldık aynı paraya sattık. Bi franskowski bi singo'nun vs tırnağı etmez kazık konusunda. Maaşı da 1 buçuk falandi heralde
4 milyon dolara aldık 6 milyon euroya sattık.

Frank’ı da 9a aldık 11e kadar kazanma şansımız var opsiyonu alırlarsa, en kötü kiralama bedelleriyle 5.5

Singo ile kıyaslanacak bir durum yok.

Mısırdaki kafa golleri füze gibi giderdi kaleye. Buraya geldi havasından mı suyundan mı taktiğinden mi tekniğinden mi anlamadım pelteye döndü çocuk.
Herif resmen belinden kuvvet alıp kafa vuruyordu abi ben öyle bir şey görmemiştim o zamana kadar
Ne yükselmiştik forumda şuna ya

Ülkesi zamanında bunu çok şişirdi, bu da kendini aşırı özel bir oyuncu zannederek havalara girdi. Kariyerine haddini bilerek devam etseydi, bizimle birlikte ŞL maçlarına çıkar ve belki hala yedek santraforumuz olarak kadroda bulunurdu.

muleka zaten en iyi oyuncularıydı. bunu alana kadar calvo kadar bi stoper, orta saha alaydınız. savunmanın liderliğini adil'e verdikten sonra santrafora muhammed ali'yi koysan ne yazar.

Geri
Üst Alt