Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.239
- 1.014
- 1.778
Gördünüz mü beyler penaltı böyle atılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk inanla başlayıp yerleşen bir kanser resmen bu ön direğe ortaSirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.
Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.
Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
Dominant. Daha 2. dk top kapti kerem kacirdiMaci tam olarak izleyemedim maalesef, nasil oynadi biri ozet gecer mi ?
Genel olarak topu iyi saklayabildimi? Tehlikeli oldu mu?Dominant. Daha 2. dk top kapti kerem kacirdi
bu zemin nkdr müsade ettiyse iste. Topu iyi tuttuGenel olarak topu iyi saklayabildimi? Tehlikeli oldu mu?
Saçmalık değil sende bilirsin az çok top oynadıysan, oyuncular güçsüz toplara sert vuramıyorlar. Yeterince bacak çalışmazsan böyle olurSirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.
Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.
Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
ImzaAttigi gollerin yaninda oyun icindeki katkisi cok iyi. Uzun zaman sonra hava toplarini kazanan, top saklayan ve yanindaki oyunculara pas dagitan forvet izliyoruz scout ekibi sayesinde. Sirti donuk de oynayabiliyor. Ben oyun stilini cok begeniyorum, boyle devam.
Ekli dosyayı görüntüle 114416