# Mostafa Mohamed

BegCiahCAAAdhAo.webp

Gördünüz mü beyler penaltı böyle atılır

Sirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.

Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.

Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
Selçuk inanla başlayıp yerleşen bir kanser resmen bu ön direğe orta

Maci tam olarak izleyemedim maalesef, nasil oynadi biri ozet gecer mi ?

Sirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.

Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.

Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
Saçmalık değil sende bilirsin az çok top oynadıysan, oyuncular güçsüz toplara sert vuramıyorlar. Yeterince bacak çalışmazsan böyle olur

Attigi gollerin yaninda oyun icindeki katkisi cok iyi. Uzun zaman sonra hava toplarini kazanan, top saklayan ve yanindaki oyunculara pas dagitan forvet izliyoruz scout ekibi sayesinde. Sirti donuk de oynayabiliyor. Ben oyun stilini cok begeniyorum, boyle devam.

F78ADC48-A7CD-4524-88FD-AB47BE3C1EFE.jpeg

oyun içindeki karakteri gayet iyi
ceza sahasında çok hakemin penaltı vereceği şekilde yere düşmesine rağmen hemen kalkıp topa koşuyor.
burak yılmaz olsa 25 saniye yerde kalıp hakeme ağız burun yapar, 10 saniyede yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara yerden kalkar, bir 30 saniye de ayakta hakeme trip atardı

Geri
Üst Alt