Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.566
- 109.377
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'i de trapattoni ye çevirmişler..
Ne açıdan çok yüksek?
Avukat Ali Güvenç Kiraz: Mısır basınında çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Mohamed Mostafa konusunda tüm haklar Galatasaray'a ait. Galatasaray gereken 4 Milyon Dolar'ı yatırarak oyuncu ile uzun süreli bir kontrat imzalayacak. Zamalek kulübünün oyuncu üzerinde hiçbir hakkı bulunmuyor. Herkes rahat olsun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
dün mısırlının tweetini görmüştüm ama buraya taşımak istememiştim. Tr hesapları da yazmış
satın alma opsiyonunu zamalek onaylarsa geçerli oluyormuş falan saçma işler ilk defa böyle birşey duyuyorum
O bahsedilen iddialar saçma zaten ya satın alma opsiyonuna aykırı satın alma opsiyonu zaten belirtilen tarihe kadar belirtilen parayı yatırdığın an oyuncu senin oyuncun olur demek. Karşı tarafın reddetme daha yüksek verene satma gibi şeyler mantıken olamaz ki satın alma opsiyonunda o bahsedilen sadece satışta öncelik hakkında olur ama öyle olsa ondada herhangi bir rakam olmazdı.Avukat Ali Güvenç Kiraz: Mısır basınında çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Mohamed Mostafa konusunda tüm haklar Galatasaray'a ait. Galatasaray gereken 4 Milyon Dolar'ı yatırarak oyuncu ile uzun süreli bir kontrat imzalayacak. Zamalek kulübünün oyuncu üzerinde hiçbir hakkı bulunmuyor. Herkes rahat olsun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bunu bana neden söylemedin...oh be dün gece keyifsiz yattım yemin ediyorum mısırlı kadın gazeticinin twitini gördükten sonra
Bunu bana neden söylemedin...
edit:.kötü vibe a gerek yok diye
ali güven bey çok iyi bir galatasaraylı ve düzgün bir hukukçu.umarım ilerde yönetimlerde yer alır , taraftarlığı da muntazam birisi.
Bonservisini aldığımız an satılır zaten tek kazancımız para olur ama bu çocuğun kalıp efsane olmasını isterim ben keşke kalsaa
edit.O değil de herifi hep etoya benzetiyorum.