# Mostafa Mohamed

IMG_20210215_120906.webp

Hatay'daki santraforu da alırsak çift forvet bile oynayabiliriz. Hatta belki 3-4-3 bile olabilir:

---------------------Muslera---------------------
---------Lyundama--Donk--Marcao------------
Yedlin---------Gedson--Taylan---------Saracchi
------Onyekuru---Mostafa----Boupendza------

Avukat Ali Güvenç Kiraz: Mısır basınında çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Mohamed Mostafa konusunda tüm haklar Galatasaray'a ait. Galatasaray gereken 4 Milyon Dolar'ı yatırarak oyuncu ile uzun süreli bir kontrat imzalayacak. Zamalek kulübünün oyuncu üzerinde hiçbir hakkı bulunmuyor. Herkes rahat olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Avukat Ali Güvenç Kiraz: Mısır basınında çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Mohamed Mostafa konusunda tüm haklar Galatasaray'a ait. Galatasaray gereken 4 Milyon Dolar'ı yatırarak oyuncu ile uzun süreli bir kontrat imzalayacak. Zamalek kulübünün oyuncu üzerinde hiçbir hakkı bulunmuyor. Herkes rahat olsun.

oh be dün gece keyifsiz yattım yemin ediyorum mısırlı kadın gazeticinin twitini gördükten sonra

O bahsedilen iddialar saçma zaten ya satın alma opsiyonuna aykırı satın alma opsiyonu zaten belirtilen tarihe kadar belirtilen parayı yatırdığın an oyuncu senin oyuncun olur demek. Karşı tarafın reddetme daha yüksek verene satma gibi şeyler mantıken olamaz ki satın alma opsiyonunda o bahsedilen sadece satışta öncelik hakkında olur ama öyle olsa ondada herhangi bir rakam olmazdı.

Bonservisini aldığımız an satılır zaten tek kazancımız para olur ama bu çocuğun kalıp efsane olmasını isterim ben keşke kalsaa

Bonservisini aldığımız an satılır zaten tek kazancımız para olur ama bu çocuğun kalıp efsane olmasını isterim ben keşke kalsaa

Bu yaz alırız bonservisini. Şampiyon olup CLye katılırsak 1 sene daha her türlü oynar bizde. Sonrasını performansı belirler

Gelen yönetimin 4 milyon dolar için çingene pazarlığına girip Galatasaraylıları yeniden kangren ettiğini görür gibiyim.

Geri
Üst Alt