Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.672
- 152
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün aynısını maçı izlerken arkadaşlarla konuştuk opsiyonda bilmediğimiz başka madde bilmem ne vardır en sağlıklısı sene sonu almak bonservisini ve 5 senelik sözleşme yapmak ...Sezon biter bitmez bonservisini almalıyız. Opsiyon bizde olacak 1,5 sene sonra ama futbolcu ile de yeni sözleşme imzalamak zorundasın. Dev kulüplerden teklifler gelirse o da yanaşmaz. Trabzon Sörloth’da bu sıkıntıyı çekmişti mesela.
O sene Bursa'yı çok izlediğim için biliyorum, oyun içi katkı anlamında Bakambu idi en iyi isim. Ondan sonra da Volkan Şen olabilir, o sene acayip bir oyun oynamıştı hele de Feneri Türkiye kupasında tokatladıkları maçta.Renkdaş aynen Fernandao'nun olduğu sezondu aklımda yanlış kalmış demek ki. Ben o sezon Bakambu'nun Türkiye Kupası maçlarında forvet oynadığını hatırlıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla o dönem Fernandao daha ön plana çıkmıştı ve Bakambu bu kadar göze çarpmıyordu.
Ne açıdan çok yüksek?ikinci ribery vakası olma ihtimali çok yüksek aman diyeyim aman.
Ne açıdan çok yüksek?