- 18 Temmuz 2009
- 81.726
- 238.654
- 5.093
Paraı verirsen senin.ulan bu adamın alınamama durumu yok değil mi
uğur konuşurken aklıma geldi
kesin bizim değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paraı verirsen senin.ulan bu adamın alınamama durumu yok değil mi
kesin bizim değil mi
Paraı verirsen senin.
Sektirsin gitsinler. Direk EPLHangi takımın scoutları izliyordur acaba? Bir tanesi garanti Lyon’dur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok da süresini geçirmemek lazm.başkası o parayı verirse onun değil yani
oyuncunun kafasını filan karıştırmasınlar avrupalılar
Aralik 2021 okudum bende. zaten eylül felan cekilirYok da süresini geçirmemek lazm.
Biz kapa temmuz 2022 dedik, Mısır basını Ocak 2022 dedi o da var.
İlk transfer olurken biz opsiyon kullanmak istersek Zamalek'in de onayı gerekecek falan gibi bir şeyler söylendi umarım öyle değildir....ulan bu adamın alınamama durumu yok değil mi
kesin bizim değil mi
HaydaaaSeni düşünerek uyumaya gidiyorum..
Yav iyi anlamdaHaydaaa
Biliyorum yav şaka yapıyorumYav iyi anlamda![]()
Şaşırmam reis şöyle ulan acaba bu adam Galatasaray da olur mu ? diye düşündüğüm adamları piyasadan silip süpürüyorlar Denayer&Dembele&Mendy&Kadewere&Toko Ekambi hatta Mammana
Acaba bu adam olur mu demeye gelmiyor![]()
Bakambu bir sezon sağ kanat oynadı yav, taş gibi de oynadı.Valla ben oradaki saydığın listeden Türkiye liginde iş yapamayacak adam sayabilirim hocam. Bizim lig belki kalite olarak pek iyi değil ancak sertlik ve zorlayıcılık olarak ilk 5'e girer. Biz de Denayer'e aşırı iyi bakılmıyordu ancak Lyon'a gitti kaptanlığa yükseldi. Bakambu ligde 10 golü geçemiyordu Villareal'de şov yaptı, az daha Barcelona'ya gidiyordu.
Seni düşünerek uyumaya gidiyorum..