# Mostafa Mohamed

2C087184-6DE4-4DDA-AD9A-A23F9578DF88.webp

Çok sevdim bu adamı,tam bir mobil santrafor.Gomis'in Mısırlı versiyonu diyordum ama hava toplarında ondan da iyi...Son dakikada çamurlu zeminde o penaltıyı atarken ben bile stres yaptım "adamım" yapmadı.Resmen zımba gibi vurdu, herkesi ağzı açık bıraktı.Shorloth efekti yapacak gibi!

Ya belki saçma diyebilirsiniz ama ben bu adamı ilk gördüğümden beri gerek tipi gerek stili olsun dribbling harici Hulk'a benzetiyorum. Özellikle şutu vs. birebir ya. Kariyerleri de şimdiye dek benzer sayılır ikisi de 23 yaşına kadar büyük bir takım forması giymemiş. Ama böyle devam ederse Mostafa'nın kariyeri daha iyi olacak gibi. Bu şekil dominant bir futbol sergilerse 2. Mo Salah kontenjanından Liverpool yapabilir diye düşünüyorum.

Şaşırmam reis şöyle ulan acaba bu adam Galatasaray da olur mu ? diye düşündüğüm adamları piyasadan silip süpürüyorlar Denayer&Dembele&Mendy&Kadewere&Toko Ekambi hatta Mammana

Acaba bu adam olur mu demeye gelmiyor :asd:

Valla ben oradaki saydığın listeden Türkiye liginde iş yapamayacak adam sayabilirim hocam. Bizim lig belki kalite olarak pek iyi değil ancak sertlik ve zorlayıcılık olarak ilk 5'e girer. Biz de Denayer'e aşırı iyi bakılmıyordu ancak Lyon'a gitti kaptanlığa yükseldi. Bakambu ligde 10 golü geçemiyordu Villareal'de şov yaptı, az daha Barcelona'ya gidiyordu.

Valla ben oradaki saydığın listeden Türkiye liginde iş yapamayacak adam sayabilirim hocam. Bizim lig belki kalite olarak pek iyi değil ancak sertlik ve zorlayıcılık olarak ilk 5'e girer. Biz de Denayer'e aşırı iyi bakılmıyordu ancak Lyon'a gitti kaptanlığa yükseldi. Bakambu ligde 10 golü geçemiyordu Villareal'de şov yaptı, az daha Barcelona'ya gidiyordu.
Bakambu bir sezon sağ kanat oynadı yav, taş gibi de oynadı.

Denayer hala pozisyon hatası yapıyor sıkıntı şu ki yanında lider özellikli stoper lazımken bizde o yoktu.

Geri
Üst Alt