# Mostafa Mohamed

EuMoeK9WgAMyIyF

Mostafa'nin takıma etkisi Drogba'nin 2012'de Cin'den gelip yaptigi etki gibi oldu.

Sezon biter bitmez bonservisini almalıyız. Opsiyon bizde olacak 1,5 sene sonra ama futbolcu ile de yeni sözleşme imzalamak zorundasın. Dev kulüplerden teklifler gelirse o da yanaşmaz. Trabzon Sörloth’da bu sıkıntıyı çekmişti mesela.
Dün aynısını maçı izlerken arkadaşlarla konuştuk opsiyonda bilmediğimiz başka madde bilmem ne vardır en sağlıklısı sene sonu almak bonservisini ve 5 senelik sözleşme yapmak ...

4 milyon dolar 3.30 milyon euro yapar. böyle bir oyuncu için hiçbir şey. seneyeyi beklemeden hemen bu yaz bonservisi alınmalı. seneye şampiyonlar liginde oynarsa ve 2022 dünya kupasında sadece salah'ın partneri bile olsa 25 milyona elimizi öpene satarız.

Elmanderin azmi çalışkanlığı.
Drogba'nın gücü dominantligi.
Gomisin golculugu.

Son 10 yılda tadı damağımızda kalan forvetlerimizin birleşimi gibi sanki bu çocuk..Maşallah diyorum habire kem gözlü kuslarin nazari değmesin uzun zamandır bu kadar heyecanlandıran bir oyuncumuz olmamisti

Renkdaş aynen Fernandao'nun olduğu sezondu aklımda yanlış kalmış demek ki. Ben o sezon Bakambu'nun Türkiye Kupası maçlarında forvet oynadığını hatırlıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla o dönem Fernandao daha ön plana çıkmıştı ve Bakambu bu kadar göze çarpmıyordu.
O sene Bursa'yı çok izlediğim için biliyorum, oyun içi katkı anlamında Bakambu idi en iyi isim. Ondan sonra da Volkan Şen olabilir, o sene acayip bir oyun oynamıştı hele de Feneri Türkiye kupasında tokatladıkları maçta.

Adam geldi zımba gibi hemen takıma alıştı alanyaya gitti 90 dk sahada kaldı maçı çevirmek için herşeyi yaptı dün çamur deryasında yine 90 dk bana mısın demedi.. Sorloth gibi iş ahlakı profesyonelliği yüksek bir isim bakmayın Onyekuruyla falan kanka olmasına işi sıkı tutmak lazım adam işini cidden cok iyi yapıyor bizde işimizi iyi yapıp en kısa sürede tapuyu almamız lazım..Galatasaray'a aidiyet evlat işlerini geçelim bu çocuğun o tarz bir muhabbete gireceğini sanmiyorum iyi bir profesyonel

Marcao , Luyindama ve Mostafa.
Bunlar 15 Mio € + satabilcegimiz oyuncular.
Onyekuru 7.5 Mio € +

Bir kac seneye kalmas gelirler istemeye :)

Geri
Üst Alt