Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Kalbimi biraktim yav..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi şahıs değiştirdi acaba onu merak ediyorum..
10 Gol Olduğunda Ailesini Getirecekmiş..
Bu Hakemler Olduğu Müddetçe 10 Gole Ulaşamaz
adam o dirseği kaldırmıyor sadece(solundan üstüne koşan adamın kendisi ile ikili mücadeleye girecek diye beklediğinden) kolunu büküyor ve Ankaralı resmen dirseğe koşuyor...zaten eğerki bilerek yapmak istese o hızda gelen adamın çenesi kırılır...o pozisyonda neredeyse omuzu çıkıyordu Mohammedin....Sunun ile ilgili yazacam yazacam diyordum, ancak seytani duvara cizmemek gerekir denilirdi, o yüzden cekindim ancak Ankaragücü macinda cekindigim basimiza geldi bile. Sürekli mutlu olmasina, yüzünün gülmesi meseleleri felan sosyal medyada, mainstream medyasina yansidi mi bilmiyorum, bana Emre Mor ile Burak Yilmaz´in meshur fotorafini hatirlatti. Hatirlayanlar bilir... Euro 2016. Geldiginden beri mutluluktan bulutlarin üzerindeydi, birseyi aldirmadi ama o balayi günleri bitti.
Oyunculari bastan dogru tanimak lazim. Mostafa iyi bir cocuktur, piril pirildir o ayri. Ancak yüksek dozda bir agresiflik var icinde. Hirsina zaman zaman yenik düsebilir. Belhanda ve Feghouli´de bazen kontrolü kaybedebiliyor ayni sekilde. Birden insana icinden anlayissiz bir sekilde, ne oldu lan, dedirtecek sekilde.
Kirmizi kart cok agir bir karardi, hele ki emsallere bakarsak bu kartin büyüklerden sadece bize cikacagini net bir sekilde söyleyebiliriz. Ancak o diresegin oraya kalkmasi da masum degil. 2:0 gerideyken, rakibin de toptan ziyade kendisinin üzerine kosmasi onu o an bir sinirlendirdi. Orada sinirlendi ve sert bir sekilde temas etmek istedi rakibe ve o kinamak bile icimden gelmeyen ankaragüclü herif kullandi bunu...
Uyarilmasi lazim bu konuda. En ufak hatamizi ariyorlar cünkü, ve zaten sert oynuyor. Yarin öbürgün en hafif hatasinda yine atarlar. Mustafa muhtesem bir oyuncu, istedigim profilde forvet cizsem, Mustafa´yi cizerdim. Ancak böyle bir zaafiyetinin oldugunu da bilmek lazim ki, olasi bir ikinci kirmizi kartta taraftar soka girip, sok tepkiler vermesin.
Kendisini motive ederken de fazla strese sokmamak lazim (Düsman yaratma piskolojisi), ates küpü gibi cocuk cünkü.
adam o dirseği kaldırmıyor sadece(solundan üstüne koşan adamın kendisi ile ikili mücadeleye girecek diye beklediğinden) kolunu büküyor ve Ankaralı resmen dirseğe koşuyor...zaten eğerki bilerek yapmak istese o hızda gelen adamın çenesi kırılır...o pozisyonda neredeyse omuzu çıkıyordu Mohammedin....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bu pozisyon gri falan değil bence bembeyaz. Eğer o dirsek doğal olarak açılıyorsa rakibe kasten vurmak için açılmıyorsa kırmızı falan olmamalı. Ki bunu VARda ayırt etmek çok kolay. Biri o dirseği birine özellikle vurursa anlarsın ağır çekimde izleyince.Kolunu uzatip ellerini de kullanabilir rakibi kontrol etmek icin. Rakip oyuncu iyi niyetli degil ve o dirsege bakarak kosuyor. Dirsegini yukari kaldirman herzaman risklidir. Mustafa´da o an sert bir temas aradi rakibiyle dirsegi geriye cekmiyor cünkü, rakip oyuncu ise tam dirsek kalkarken kafayla kosuyor o hizaya.
Bu pozisyon gri rakip oyuncunun hareketlenmesinden dolayi. Hakemin taktir hakki var. Yüze temasta ve dirsekte kurallar kati. Ancak olmayan penaltidan sonra, ilk firsatta burada kirmizi cikarmasi iyi niyetli degil. Rakiplerin benzer pozisyonda kirmizi kart görecegini bilsem itiraz bile etmem. Bu sezon nelere nelere kirmizi cikmadi, is cigrindan cikti.
Misal, rakiple tartistiginda yüzünü ellemek bile sacma sekilde kirmizi sebebidir. Yada yüze el degdigi vakit sari kart cikiyor ikili mücadelede. Art niyetli hakemler o temasin bogaza, yada gögüse oldugunda bile bazi takimlari kayirip sari gösteriyorlar Türkiye´de.
Bu pozisyon gri falan değil bence bembeyaz. Eğer o dirsek doğal olarak açılıyorsa rakibe kasten vurmak için açılmıyorsa kırmızı falan olmamalı. Ki bunu VARda ayırt etmek çok kolay. Biri o dirseği birine özellikle vurursa anlarsın ağır çekimde izleyince.
Rakip daha oraya varmadan Mustafanın zaten kolları açık durumda rakibi sırtına aldıktan sonra kolunu savursa tamam anlayacağım.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi