# Mostafa Mohamed

İçim bu kadar yanıyorsa , en az 2 maç oynamayacak olmasından ötürü.

Bu fırsatı tepmezler.

:cry:

Sonuna kadar verilecek cezanın takipçisi olmamız lazım
Yine bir ali cengiz oyunları çeviriyorlar.
Baktılar adam aslanlar gibi her maç oynuyor nasıl ayağını kaydırırız diye hesap yaptılar resmen
Dün o varın başındaki herifin tüm olanları tek tek izleyip hiçbir halt yapmamasından belli bu
Oturduğumuz yerden seyirci gibi izlemememiz lazım olanları. Tepkiyse tepki , resmi açıklamaysa açıklama

Biz böyle normal gibi karşılarsak daha çok gelir
Renkdas simdi baska liglerde yanlis kartlardan döniyorlar mac sonu. Ispanyada kac kere oldu, haksiz yere verilen kartlari sildiler.
Ama burasi türkiye, burda federasyon ne hata yapar, nede hatalardan döner. hatalarini da konusursan susturulursun, bakim terim, albayrak, arda ne cezalar alacak. Biz bunlari kac kere gördük

Kac mac yedi tam hatirlayamadim ama sacma sapan bir kirmiziydi

Stattaydım, çıldırmıştık tribünde. Hakem Ümit Öztürk'tü. Yine benzer sayılır pozisyon. Gomis topu almış giderken hafif elini açtı. Mustafa Yumlu arkadan gelip darbeyi alıp yere atladı. 3 seneyi geçmiş, hala böyle kırmızılar bir tek bize çıkıyor. 1 maç yedi, onu da kupada çekti hatırladığım kadarıyla.

Stattaydım, çıldırmıştık tribünde. Hakem Ümit Öztürk'tü. Yine benzer sayılır pozisyon. Gomis topu almış giderken hafif elini açtı. Mustafa Yumlu arkadan gelip darbeyi alıp yere atladı. 3 seneyi geçmiş, hala böyle kırmızılar bir tek bize çıkıyor. 1 maç yedi, onu da kupada çekti hatırladığım kadarıyla.
Ben de stattaydim ama pozisyonu tam anlayamamistim. 2.yari iyi baslamistik 9 kisi kalsaydik da alirdik o maci.

Evet bu kirmizilar bir tek bize cikiyor. Kilinc Mohamed Diagne Seri

Fener/Bjk olunca sari bile verilmeyen pozisyonlar hepsi

Ben de stattaydim ama pozisyonu tam anlayamamistim. 2.yari iyi baslamistik 9 kisi kalsaydik da alirdik o maci.

Evet bu kirmizilar bir tek bize cikiyor. Kilinc Mohamed Diagne Seri

Fener/Bjk olunca sari bile verilmeyen pozisyonlar hepsi

Herkese çıkıyor olsa dersin bu ligin standardı bu. Oyuncuya kızarsın. Ama bakıyorsun diğer yanda her maç rakibi yaka paça dövüp kart bile görmeden geçen rakiplerine. Bir de en ufak hareketinde cart diye sarı, kırmızı yiyen kendi takımına. Düşünmüyor değilim bazen milleti sokağa dökmeye mi çalışıyorlar diye.

Şu TARAFLI fbjkliler,kim olduklarini biliyolar kendileri.fb ve bjk maclarindaki hakem kararlarinda zerre tepki vermeyip,bjk ve fb kadrosu,oyuncusu söyle iyi,fikstürleri iyi bilmem ne diye sacmalayan tipler.Ya forumda bi daha yazmayin ya da size kufur etmek serbest olsun.mohamed konusunda olumsuz olsa bile gorus bildirienlerin Galatasarayli oldugundan eminim,onlara bisey demiyorum mesela.ama sampiyonluk yolunda forumda takilmayin,ayaginiz takilir düşersiniz

adamın sayesinde mısırla yakınlastık

kırmızı gördüğü pozisyonda muhammed topa odaklı ama manyak ankaragüçlü hiç topa gitmiyor direkt bodoslama muhammede gidiyor.
hiç bir mantığı yok bariz faule gidiyor yada cinsel tercihinde bir tuhaflık:unsure: var. Gazeteci olsam o ankaragüçlü soytarıya sorardım amacın neydi direkt mustafa muhammede depar attın niye topa gitmedin çok enteresan geldi.

adamın sayesinde mısırla yakınlastık

Antuda yazılan,Mohammed mit tarafından Arap ilişkilerini düzeltmek için getirilmiş olabilir mi,yazılması geldi hahaha

Gomisim ceza almamisti Mostafaninda almamasi icin biseyler yapabiliriZ

Geri
Üst Alt