Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
İçim bu kadar yanıyorsa , en az 2 maç oynamayacak olmasından ötürü.
Bu fırsatı tepmezler.

Bu fırsatı tepmezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçim bu kadar yanıyorsa , en az 2 maç oynamayacak olmasından ötürü.
Bu fırsatı tepmezler.
![]()
3-4 mac rahat gelirEn az 3 mac bekliyorum. 2 cikarsa sasiririm
Gomis akhisar maçinda kirmizi yedikten sonra 16 gol atmiş.
Biz böyle normal gibi karşılarsak daha çok gelir3-4 mac rahat gelir
Kac mac yedi tam hatirlayamadim ama sacma sapan bir kirmiziydiO da saçma sapan bir kırmızıydı ve tek maç ceza almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Renkdas simdi baska liglerde yanlis kartlardan döniyorlar mac sonu. Ispanyada kac kere oldu, haksiz yere verilen kartlari sildiler.Biz böyle normal gibi karşılarsak daha çok gelir
Kac mac yedi tam hatirlayamadim ama sacma sapan bir kirmiziydi
Ben de stattaydim ama pozisyonu tam anlayamamistim. 2.yari iyi baslamistik 9 kisi kalsaydik da alirdik o maci.Stattaydım, çıldırmıştık tribünde. Hakem Ümit Öztürk'tü. Yine benzer sayılır pozisyon. Gomis topu almış giderken hafif elini açtı. Mustafa Yumlu arkadan gelip darbeyi alıp yere atladı. 3 seneyi geçmiş, hala böyle kırmızılar bir tek bize çıkıyor. 1 maç yedi, onu da kupada çekti hatırladığım kadarıyla.
Ben de stattaydim ama pozisyonu tam anlayamamistim. 2.yari iyi baslamistik 9 kisi kalsaydik da alirdik o maci.
Evet bu kirmizilar bir tek bize cikiyor. Kilinc Mohamed Diagne Seri
Fener/Bjk olunca sari bile verilmeyen pozisyonlar hepsi
Antuda yazılan,Mohammed mit tarafından Arap ilişkilerini düzeltmek için getirilmiş olabilir mi,yazılması geldi hahahaadamın sayesinde mısırla yakınlastık
![]()
Mısır’dan Türkiye açılımı
Mısır’ın Doğu Akdeniz’de ilan ettiği hidrokarbon ihalesinin Türkiye’nin kıta sahanlığına göre belirlenmesinden rahatsız olan Yunan medyası, “Kahire’den Ankara’ya açık kapı”, “Mısır yan çizdi” ve “Mısır, Türkiye ile anlaşıyor” başlıklarını kullandı Yunanistan ile sözde deniz yetki alanları...www.sabah.com.tr