# Mostafa Mohamed

Neden bütün yeni gelen oyuncular fişek gibi başlayıp sonra düşüşe geçiyor enteresan valla, hocamız sağolsun hallediyor herkesi.

Oyuna sokamadik. Iyi pres vs yapti ama. Falcao cok direktif de verdi buna.

O kafayı saplasa hoş olacaktı, neyse devam.

Defhöğol.

Yazan olacak mı diye bakmaya geldim.

Her topa müdahele etme gibi bir huyu var bu arada rakibi de biçiyor haliyle.kırmızı karttan sonra daha dikkatli olması lazım gereksiz aksiyon yapıyor bazen

Oyunda kayboldu doğru düzgün ayağına top gelmedi zaten umarım bu iki forvetli sistemi oturturuz.
Bir de özgüvenini düşmüş gördüm, çabuk toparlan canım benim en çok ihtiyaç duyduğumuz kişilerden biri sensin ❤️💛

Çift forvet performansını beğenmedim Falcao ile değişmeli oynar

Neden bütün yeni gelen oyuncular fişek gibi başlayıp sonra düşüşe geçiyor enteresan valla, hocamız sağolsun hallediyor herkesi.
İşin sırrı ayak tenisinde. Aslında bizim topçular hafta içi idmanları avrupa takımlarında yapıp, hafta sonları da gelip maça çıksalar açık ara şampiyon oluruz.

falcao ile ikili oynayacak bir adam değil. ikisi de benzer oyuncu. haliyle kayboldu.

kanatların ceza sahasını besleyebildiği ortamda tek forvet olarak en iyi verimini verir.

Takımın as forvetidir umarım çift forvet saçmalığı biter.. 2 forvetimiz de formda olsun yeter ki çok maç var daha

Form düşüklüğü falan yok, zaman zaman rakibi bunaltabilmemizin, önde presin Gedson ile birlikte en önemli parçasıydı. Çift forvet oynuyoruz, forvetlerden birisinin geri planda kalması doğal. Zaten çok fazla çift forvet oynayacak tarzda bir oyuncu da değil gibi. Topu isteyen, oyunun içinde olmayı seven bir yapısı var, Falcao ile anlaşırlarsa başka bir seviye olur ama olmazsa da eleştirilecek bir durum yok. Adam komple forvet, seneye tek forvet kendisiyle oynayacağız muhtemelen. Tek sorun top kontrolü zayıf ve sektirdiği toplara tekrar hamle yapacağım diye rakibi de süpürüyor arada. Bu konuda en kısa sürede kendisini geliştirmeli.

Geri
Üst Alt