# Mostafa Mohamed

hücum hattının en değişilmez elemanı, rize'ye koyar inşallah.

İyi iyi. Haftaya yazar en az bir tane. Ama o top kontrolleri niye o kadar kotu biraz çalış çocuk geliştir.

Bugün Falcao'dan önce çıkması hoş değil.

1615662300276.webp

hangi acidan benzer renktas bilek

ceza sahası içinde etkin olup dışarıda çok etkinlikleri yok.
falcao iyi zamanlarında biraz daha geziyordu ama artık yapamaz. mustafa ise fizik olarak çok daha iyi olduğundan pres yapmak için dolaşıyor ama top bizdeyken dışarıda top alıp etkili olacak bir adam değil.

bu yüzden bu ikisini bir arada sahaya sürmek çok da verimli bir düzen oluşturmaz bana göre. biri biraz daha kanat özellikleri taşıyan bir oyuncu olsa ikili oynatmak işe yarayabilirdi.

ceza sahası içinde etkin olup dışarıda çok etkinlikleri yok.
falcao iyi zamanlarında biraz daha geziyordu ama artık yapamaz. mustafa ise fizik olarak çok daha iyi olduğundan pres yapmak için dolaşıyor ama top bizdeyken dışarıda top alıp etkili olacak bir adam değil.

bu yüzden bu ikisini bir arada sahaya sürmek çok da verimli bir düzen oluşturmaz bana göre. biri biraz daha kanat özellikleri taşıyan bir oyuncu olsa ikili oynatmak işe yarayabilirdi.
ben falcaonun dar aqlan oyunu ve istasyon olma konusunda verimli oldugunu düşünoyrum. bunu yapan 1 adam olunca mohammed daha iiyi yaptıgı işlere konsantre olabilir. ama tabi emre akbaba da koyarsan oraya bu lüx olur. keza sahte 9 gibi kolombiyada kullanuodu sakatcaoyu

Saglam bir Falcao varken Muhammedi oynatsan adam kendi der kafayimi yedin hoca Falcao oynasin ben beklerim klubede diye attigi ilk golu turkiyede atacak adam yok ikinci golde kosusu onunu bosaltmasi vurusuda iyiydi sans direge takildi kesinlikle Falcao baslamali

Geri
Üst Alt