# Mostafa Mohamed

zamelek kulübü 6,5 milyon üzerinde veren başka bir kulüp olursa opsiyon Galatasaray'da Galatasaray o parayı verirse alır vermezse diğer isteyen kulübe veririz demişti onu diyorum. böyle bir şey varsa skandal olur.
Hala mı ya

Cidden hala mı

onyekurulu felan kanat oyunu olmayacak belli. o yüzden 4-4-2 her hafta geliştirilip oynamalıyız.

ceza sahasına gelen her top tehlike oluyor. içerde mohamed ve falcao gibi iki tane tabanca duruyorsa savunmada zaaf verilebilir. beklerden içeriye boş top şişirsen vuruyor herifler.

zamelek kulübü 6,5 milyon üzerinde veren başka bir kulüp olursa opsiyon Galatasaray'da Galatasaray o parayı verirse alır vermezse diğer isteyen kulübe veririz demişti onu diyorum. böyle bir şey varsa skandal olur.
pFF

baba ne uzattınız ya binbir türlü farklı madde çıkarttınız rüyalarınızdan. bu adamın parasını vereceğiz ve alacağiz yok başka takim 10 verirse biz de 10 veririz falan geçin abi şu işleri. az rahat olun.

IMG_20210316_142023.webp

Nzonziden sonra bi tutturdar bizim abtremani yiyen duusuyor gibi sacma sapan konusmaya

Bazilari neye guvenerek cift forveti begenmedi anlamadim gecen macta kilidi acamiyacak gibi oldugumuzda iceri attigimiz her top tehlike yaratti neymis iyi bir takim denk gelirse elek edermis .Iyi takim dedigin Bjk kaldi bi Ts. Zaten arkalarinda oynayan cocuklar hepsi caliskan Emre Taylan Gedson ilerde basmaya calisan adamlar bunlar .yedlin ve Sarachide fisek gibi baktin skoru alamiyorsun.sok ikinci yari Onyekuru ve Keremi darma duman etsin yorulmus rakibi .Cift forvet gayet olur olacak.

Saglam bir Falcao varken Muhammedi oynatsan adam kendi der kafayimi yedin hoca Falcao oynasin ben beklerim klubede diye attigi ilk golu turkiyede atacak adam yok ikinci golde kosusu onunu bosaltmasi vurusuda iyiydi sans direge takildi kesinlikle Falcao baslamali
Yav ikisi de başlasın işte ikisi de sağlam ve formdayken. Seçim yapmaya gerek yok. Bir süre önce en büyük sorunumuz forvet bölgesindeyken şimdi en rahat olduğumuz yer.

Geri
Üst Alt