# Mostafa Mohamed

bu hakemlerle böyle oyuncu bize haram kafaya çıkıyor defans koltuk altına giriyor ve düüt keline sıçtığım faul veriyor bence herif bana ne ben Saint-Etienne'e giderim diye plan yapmağa başladı bile

Ona faul vermek için daha önce futbol sahasına çıkmamak gerek ama hakem Cüneyt olunca şaşırmıyorum.

Etkili kimse yoktu sahada. Buna rağmen tonla hata yapan Halil kalıp hava toplarını indiren bu adam çıktı. Üstelik ikinci yarı baskılı oynayacağın gerçeği varken. Kanada inip tonla orta açma, duran top kullanma, korner gibi şansların olacakken. Ah hoca ah.

GSC Mobile App

Son düzenleme:
1619639625253.webp

sol iç de iyi bir maç çıkarmış tebrik ederim

bu hakemlerle böyle oyuncu bize haram kafaya çıkıyor defans koltuk altına giriyor ve düüt keline sıçtığım faul veriyor bence herif bana ne ben Saint-Etienne'e giderim diye plan yapmağa başladı bile

Bu ülkede iyi futbolcu olmak cezalandırılıyor reis.

Orta acabilen yok. Duran top desen hic yok. Ara pas en son sneijder zamaninda gördük. Biride demiyorki ulan bu adam nasil gol atsin ?? Terimball rezaleti devam ediyor

Etkili kimse yoktu sahada. Buna rağmen tonla hata yapan Halil kalıp hava toplarını indiren bu adam çıktı. Üstelik ikinci yarı baskılı oynayacağı geçeceği varken. Kanada inip tonla orta açma duran top kullanma korner gibi şansların olacakken. Ah hoca ah.

GSC Mobile App
DANYAL aramıza hosgeldin

Istirahate cekilsin rahatlar. Bu sene rahat sampiyonduk engelledi bizi

Kendisinde hata görmüyor ki istiharata ayrilsin.

Kovulmadigi sürece gidecegini de sanmiyorum sene sonu. Ancak önümüzdeki sezonun ilk yarisinda yine benzer bir kötü gidisat olursa o zaman kendiliginden birakir diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt