# Mostafa Mohamed

Valla falcao 10 dk oynadi golde önemli rol aldi. Mo yu kirmizi+ Covidde yakti

falcao kadar becerikli bir herif değil bu. falcao fizik olarak bitik de olsa hala ayakları düzgün, pas kabiliyeti, topla dönüşleri fena değil.

mustafa onları yapamaz ama ceza sahası içinde tehlikeli olduğu da aşikar. faydalanmak için çok iyi top taşımak lazım. biz yapamıyoruz bunları.

Sen babeli forvete koyarsan arka taraf beceriksiz de olsa kendi birşeyler yapabilir oldukça sizeli ve topa cidden çok iyi vuruyor açi olarak da sut pozisyonlarını iyi ayarlıyor kanat orijinli olduğu için... İleriye top tasiyamadigimiz sürece Babel mostafadan daha etkili görülür ..Devamlı önde oynayan bir takımda ağır bir stoper nasıl zorlanirsa top gelmeyen takımda da Mohammed tarzı forvet iş yapmaz.. Sadece dönün ve ilk 5 maçına bakın biraz şanslı olsa 10 golü vardi bu adama top gelmediği sürece bu tarz yorumları daha çok görürüz..

Tempoyu mu dusuyormuş
Kilinca da bagiriyordu mac icinde butun toplari ez surekli geri oyna diye
Mac oncesinde de kereme telkinde bulunmuş hep yanlis tercih yap sakin bana servis yapma diye.
1 kere ceza sahasinda topla bulusmus yaw herif koskoca 45dkda 1 kere

Boklamaya devam edin eldeki neredeyse tek para edecek herifi

Tempoyu mu dusuyormuş
Mac oncesinde de kereme telkinde bulunmuş hep yanlis tercih yap sakin bana servis yapma diye.

Falcao'yu ovuyorlar :ROFLMAO:

Gecen hafta da mostafadan iyisi yoktu

Tempoyu mu dusuyormuş

Kılınca ayrı uyuz oluyorum.. ozanın 1/10u Mhynin 1/3 u kadar özgüveni yok. Sırf yureksizliginden gitti boş boş pres yapmaktan başka bir halta yaramayan bir oyuncuya dönüştü bizim seviyemizi kaldıramadı maalesef o da sorumluluk almayayım etkiye sütlüye bulaşmadan it gibi koşarım formayı kaparım moduna girdi

Kılınca ayrı uyuz oluyorum.. ozanın 1/10u Mhynin 1/3 u kadar özgüveni yok. Sırf yureksizliginden gitti boş boş pres yapmaktan başka bir halta yaramayan bir oyuncuya dönüştü bizim seviyemizi kaldıramadı maalesef o da sorumluluk almayayım etkiye sütlüye bulaşmadan it gibi koşarım formayı kaparım moduna girdi
Kilinci boludayken izlemistim ilk sivastayken cok takip edememistim ama bize gelmeden onceki sezonda bile cok begenmemistim. Transferi konusulurken bizim seviyemizde 1 topcu degil demistim. Ilk yaridaki fener macina kadar sol icte cok iyi performans gosterince bernardo silva diyip abarttim bi ara ama uzun suredir begenmiyorum.

O kadar cekinerek oynuyor ki bazen cildiriyorum bugun yine aynisi oldu.
Gedson demarke duruyodu icte emrenin onunde 1 adam vardi. Topu aşirtsa gedsona cok kolay atabilirdi. Kaptiririm diyerek donka döndu galiba orada yerden. Evde cildirdim resmen

Ceza sahasinda top onunde kalir plase vurmak yerine garanti olsun diye ayak ustu abanir falan. 4.ligden gelen kerem kadar bile ozguvenli olmaz mi yaw bir insan

Ulan keremin aldigi sure kadar superlig macin var senin neden bu kadar cekiniyorsun.

Bu sene hem ulke gundemiyle hem de gsyle kafayi kirip delirmediysek hicbir zaman delirmeyiz gercekten

Kilinci boludayken izlemistim ilk sivastayken cok takip edememistim ama bize gelmeden onceki sezonda bile cok begenmemistim. Transferi konusulurken bizim seviyemizde 1 topcu degil demistim. Ilk yaridaki fener macina kadar sol icte cok iyi performans gosterince bernardo silva diyip abarttim bi ara ama uzun suredir begenmiyorum.

O kadar cekinerek oynuyor ki bazen cildiriyorum bugun yine aynisi oldu.
Gedson demarke duruyodu icte emrenin onunde 1 adam vardi. Topu aşirtsa gedsona cok kolay atabilirdi. Kaptiririm diyerek donka döndu galiba orada yerden. Evde cildirdim resmen

Ceza sahasinda top onunde kalir plase vurmak yerine garanti olsun diye ayak ustu abanir falan. 4.ligden gelen kerem kadar bile ozguvenli olmaz mi yaw bir insan

Ulan keremin aldigi sure kadar superlig macin var senin neden bu kadar cekiniyorsun.

Bu sene hem ulke gundemiyle hem de gsyle kafayi kirip delirmediysek hicbir zaman delirmeyiz gercekten

Dediğim gibi şu anki durumundan gayet memnun sorumluluk almıyor hep sağa sola attığı için bariz bir hatası da olmuyor üstüne iyi koşup hocanın gözüne de giriyor..
Kesinlikle boş bir oyuncu değil ama forma 2 tık büyük geldi

Deli gibi istediğin topçuyu bıktırdın hoca tebrikler

Başarısız olursa ben istemedim dersin ki oldu sayılır bile sayende

Yazilacak cok sey var ama daha 4 hafta var. En kotu 2. oluruz diye umudum var. Bekleyelim...

Bir bekin Şener öbür bekin Ömer olunca bu işler böyle.
Nerden tutsan elinde kalıyor, o yüzden Mohamed atsa da atmasa da eleştiremiyorum.

Gscimbom mobil

falcao kadar becerikli bir herif değil bu. falcao fizik olarak bitik de olsa hala ayakları düzgün, pas kabiliyeti, topla dönüşleri fena değil.

mustafa onları yapamaz ama ceza sahası içinde tehlikeli olduğu da aşikar. faydalanmak için çok iyi top taşımak lazım. biz yapamıyoruz bunları.

mostafa topla falcao'dan net daha iyi şu anki halleriyle, falcao genelde futbolu unutmuş gibi muamele ediyor topa

35 lik ahı gitmiş vahı kalmış yıllık 5 milyon euro alan milattan öncesinin dünya yıldızıyla henüz 23 yaşında,gelişime açık ilerde çok yüksek paralar kazanabileceğimiz satmasak bile önümüzdeki 7-8 yıl direkt ilk 11 oynayabilecek bir oyuncuyu kıyaslamayalım artık.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuş turnusolu topçumuz. Devre arası gelmiş attığı beleş gol yok adamın. kamp görmemiş hocanın umut bulut gibi oynamasını istemesiyle nerden geldiğini şaşırmış ileride büyük meblağlara avrupa ya göndereceğimiz topçumuz. İçi geçmiş 1 maç var 4 ay yok falcaoyla halaaa falcaoyla evet yanlış duymadınız sırf yıllık verdiğimiz tomarla maaş sebebiyle 2 yıldır orta sahaya takviye yapamadığımız falcaoyla karşılaştıriliyor. Bu sakat herif yüzünden şampiyonluğu verdik çift forvet salaklığı yüzünden hala gelip falcao övüyorlar burda. Bunların ikiz kardeşleri kel fegh sevdalilari onlar da ayrı bi tezlik konu.

Benim anlamadigim olay gedson koyuyken bile 90 dakika oynatiyordusabrettim simdi cocuk topoarladi kendini aynisini M.o ya neden yapmiyor 90 dakikayi cok rahat cikarir bu adam .Sebeb ne anlamak guc oynat su adami 90 dakika ya sirf bitikleri alicam diye adami erkenden cikariyor

M.odan yararlanmak icin kupa macinda Alanyaya karsi oynadigimiz gibi oynamaliyiz sagdan solda ortalar geliyordu surekli ceza sahasini zorluyorduk o mactan sonra bi daha oyle baskili oynamadik

Kac kurtar kendini aga. Bu sistemsiz yan pas geri pas yapan takimda suclu sen oldun. Yüz tane forvet var elinde birini bile pozisyona sokamiyor bu teknik ekip😂

Geri
Üst Alt