Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.610
- 109.450
- 4.878
Yorum yok. Konuşursam ağır konuşurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saldim cayira mevlam kayira sistemini bilmiyorsan artik yuh sanaSistemidemi varmış terimin
Yorum yok. Konuşursam ağır konuşurum
şu an takımın 3. santraforu. çift santraforda da kaybolduğuna göre yedek olması normal. seneye orta açabilen bir sol bek ve kanat alırsak o zaman faydalı bir mustafa izleyebiliriz.
Çift santraforda kaybolduğuna göre mi ????şu an takımın 3. santraforu. çift santraforda da kaybolduğuna göre yedek olması normal. seneye orta açabilen bir sol bek ve kanat alırsak o zaman faydalı bir mustafa izleyebiliriz.
normal falan değil, sağlıklı olduğu sürece ilk 11'e yazılacak ilk kişi muslera'dan sonra
Çift santraforda kaybolduğuna göre mi ????
Ne izliyon sen kriket falan mı ?hayır.
evet.
Ne izliyon sen kriket falan mı ?
Futbol izliyor olsan hocanı korumak adına saçma sapan bahaneler üretmeye tenezzül etmezdinyok, öyle olsa mustafa oynasın derdim.
Terim için Mostafayada mi laf eder oldun Gökhan. Seni kiniyorumyok, öyle olsa mustafa oynasın derdim.
hayır.
evet.
Futbol izliyor olsan hocanı korumak adına saçma sapan bahaneler üretmeye tenezzül etmezdin
Terim için Mostafayada mi laf eder oldun Gökhan. Seni kiniyorum