# Mostafa Mohamed

aptalca ithamlar yapmaktan kaçınalım, 11 konusuna bakarsan 'hocamı' eleştirdiğimi de görürsün. mustafa hoca kaynaklı veya değil formsuz, 11'de tek santrafor oynayacaksan falcao'nun da, halil'in de gerisinde kalacağı aşikar.
aynen herif Etebo-Emre Akbaba orta sahasıyla çıkıp çift santrafor rizeden kendi sahasında 4 yediği için muhammed formsuz oluyor halil geçen maç o golü atmasaydı yine en çok sizin gibi ft yalayıcıları eleştirecekti çocuğu alın bakın halili ilk 11 oynattı noldu bu kadar istediniz diye ama tersi olunca mohammed 3.santrafor formsuz bu kadar aptalca yorumlara bence sadece itham etmekle az bile yapıyoruz

Haydi Kerem'i sene boyunca beklettin Taylan'ı Oğulcan'ı İrfan Can meselesinde sinir oldun harcadın haydi Emre Kılınç'a gördüğü kırmızı kart yüzünden sinirlenip kestin takımdan da Halil son maçlarda bu kadar iyiyken ne yapmaya çalışıyor ki ? veya Mostafa Mohamed'in ne suçu vardı ?

Ulan takım sadece kaleci topu sektirirse filan karambolden gol atabiliyor bunun suçlusu Halil ve Mohamed mi oldu şimdi de ? Fenerbahçe sezonun başından beri forvet bulamadı Beşiktaş Aboubakar sakatlandığından beri forvetsiz oynuyor biz elimizdeki forvetleri oynatmayı beceremiyoruz

kaç kendini kurtar diyecek kadar iyi topçu olduğunu sanmıyorum bi kere sırtı dönük iyi oynayamıyor halil bile alıp hop dönüp oynayabilen bi adam. inş malcao iyi oynar lakin bu maçta mostafayı bjk stoperleriyle güreşirken görmek isterdim öyle bir maç zira

aynen herif Etebo-Emre Akbaba orta sahasıyla çıkıp çift santrafor rizeden kendi sahasında 4 yediği için muhammed formsuz oluyor halil geçen maç o golü atmasaydı yine en çok sizin gibi ft yalayıcıları eleştirecekti çocuğu alın bakın halili ilk 11 oynattı noldu bu kadar istediniz diye ama tersi olunca mohammed 3.santrafor formsuz bu kadar aptalca yorumlara bence sadece itham etmekle az bile yapıyoruz

o kadar boş argümanlar ki hangisine cevap vereceğimi bilemedim. ama sizin gibi birini sevmiyorum diye doğru yanlış her şeyini boklayacak kadar şuurumu kaybedeceğimi düşünüyorsanız çok beklersiniz. ft ''yalayıcıları''nı boklayana kadar kendi ağzımızı bacağımızın arasından çekip vicdanımızla yorum yapmayı öğrenirsek falcao'nun 11 olmasının ancak halil'in kesilmesi yönünden eleştirilebileceğini idrak edebiliriz. öyle bir niyetin yoksa da herkesin özgür yaptığı forumda gidip beni alıntılayıp faşizanlık taslama, herkes sizin gibi 1-2 kötü sezon için kendine galatasaraylı olmakla gurur duyduran adama klavye başında delikanlılık taslayamıyor.

Yaw Felipe ve Pinto'yu teee Fiorentina zamaninda almak istedi. Hatta bir ara Bjk'ye gelen Amaral da dahil. Ismi yanlis olabilir. Neyse, gazetecilere Felipe ve Pinto'ya toz kondurmuyormuş. Iste 1.5 senedir takip ettigimiz oyuncular vs vs.
Sonra o ikisini Galatasaray'a geldiginde aldirdi ve sonucu biliyoruz.
Simdi FFP bitttiginde ne olacak sizce?

Yaw Felipe ve Pinto'yu teee Fiorentina zamaninda almak istedi. Hatta bir ara Bjk'ye gelen Amaral da dahil. Ismi yanlis olabilir. Neyse, gazetecilere Felipe ve Pinto'ya toz kondurmuyormuş. Iste 1.5 senedir takip ettigimiz oyuncular vs vs.
Sonra o ikisini Galatasaray'a geldiginde aldirdi ve sonucu biliyoruz.
Simdi FFP bitttiginde ne olacak sizce?
Bizi mahvedecek.

tendonu kopmus olabilir malesef
sedyeyle disariya cikti mac sonu
necip denen onun bunun cocugu net tendonuna basiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sakatlandi ama Cucu foul bile calmadi.

Umarım büyük bir sıkıntısı yoktur. Keşke Halil girseydi etkilide olamadı en azından sakatlanmazdı.

Geri
Üst Alt