# Mostafa Mohamed

Adam mac günü paylasimi filan bile yapmiyor artik.. bence mutsuz ve gidecek hocada farkinda ben istemedim filan diyecek

1628249053892.webp

"Bir oyuncuyu kaybetmektense penaltı kaçsın. Kolay kolay da oyuncu kaybetmem."

Allah Allah çok da tanıdık geliyor bana bu söz. Aradan birkaç ay geçtikten sonra futbolcusunu basının önüne atıyor, zırt pırt 45. dakika oyundan alıyor filan

Dengesiz davranışları var Fatih Terim'in

Fatih Terim’in eritmediği genç futbolcu yok maalesef son dönemde. Hiçbiri kendini gram geliştiremiyor. Anlık geliştirse de kendini yurtdışına atan kurtuluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Bir oyuncuyu kaybetmektense penaltı kaçsın. Kolay kolay da oyuncu kaybetmem."

Allah Allah çok da tanıdık geliyor bana bu söz. Aradan birkaç ay geçtikten sonra futbolcusunu basının önüne atıyor, zırt pırt 45. dakika oyundan alıyor filan

Dengesiz davranışları var Fatih Terim'in
Yaşlandı dikiş tutmaz unutkan oldu iyice.
Ömer i ısrarla sol bek oynatıp taraftarın önüne atıyor.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim’in eritmediği genç futbolcu yok maalesef son dönemde. Hiçbiri kendini gram geliştiremiyor. Anlık geliştirse de kendini yurtdışına atan kurtuluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesela taylan + keremin cöktügünü halen görmedim. Ya da marcaonun

Mustafa Muhammed sampiyon yap bizi 🏆
Mustafa Muhammet sampiyon yap bizi 🥇

Kafayi takti mohamede. Aytac hata yapar, omer hep rezil oynar, arda halı sahada yürür gibi sahada dolaşir, bunlara laf yok. Ama yüz ifadesinden bile belli olan tedirgin hali, Mohamede elestiri. Gercekten cok yazik, hocaya hic yakistiramiyorum.

iniş çıkış olması normal, ki daha sezonun başındayız. biraz mental problemleri var gibi duruyor ve mevkisinden dolayı gol atamadıkça daha da baskı altında hissetmesi doğal. bir iki golden sonra kendine gelecektir. bize büyük paralar kazandıracak aslan parçası.

Geri
Üst Alt