Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.346
- 5.238
Bayındıraltay kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayındıraltay kim
Bayındır
Önümüzdeki ilk maç 47. Dakika oyundan çıkarılıp özgüveninin içine edilecek.Bir takimin as forveti kötü oynadiginda veya formsuz oldugunda bile daima oynamasi gerekiyor ki özgüven’i yerle bir olmasin
Elimizde cok iyi bir forvet oyuncusu var hatta biraz gelisirse Bizim seviyemizin de ustune cikabilir ama simdilik faydalanamiyoruz
Biraz daha fazla sans vermemiz gerekiyor hemen vaz gecmek Cok Kotu bir karar olur
Benzer bir şeyi zamanında Burak Yılmaz için de yapmıştı. Futbolcuya güvenmediğini düşünmüyorum, belki antrenman performansını da beğenmiyordur, oyuncunun karakterini bizden daha iyi bildiği kesin. Futbolcunun bu gibi durumlarda hırslanacağını düşünüyor, biliyor olabilir. Yoksa üzerinde bu kadar baskı oluşturması, strese sokması çok mantıklı gelmiyor. Gol atıp rahatlarsa gerisi gelecektir. Bu kadar kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. Zaten ismi geçen kenar oyuncularına da bakarsak hücum hattını Mohamed'i besleyecek şekilde kurmak istiyor gibi görünüyor.Bu adamı küstüren Galatasaray'a ihanet eder. Geçen yıl ilk yarı bizde olsa şampiyonduk. Adam sakatken bile oynadı. Daha ne bekleniyor anlamıyorum
Hoca zaten kendi istemişti Muhammed'i niye şimdi hedef gösteriyor anlamak güç. Zaten Muhammed gibi bir futbolcu hazır değilse (demek ki takım da hazır değildir) neden hazırlık maçı yapılmadı anlamıyorum.
Umarım dediğin gibi olur renktaşBenzer bir şeyi zamanında Burak Yılmaz için de yapmıştı. Futbolcuya güvenmediğini düşünmüyorum, belki antrenman performansını da beğenmiyordur, oyuncunun karakterini bizden daha iyi bildiği kesin. Futbolcunun bu gibi durumlarda hırslanacağını düşünüyor, biliyor olabilir. Yoksa üzerinde bu kadar baskı oluşturması, strese sokması çok mantıklı gelmiyor. Gol atıp rahatlarsa gerisi gelecektir. Bu kadar kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. Zaten ismi geçen kenar oyuncularına da bakarsak hücum hattını Mohamed'i besleyecek şekilde kurmak istiyor gibi görünüyor.
Taylan,unutulmaya yüz tutan 34 yaşındaki Donk yeterlidir. Bence Terim geliştiriyor. Ama gelişip gelenler nedense bizim Antrenman metotları yüzünden geriye gidiyor.Hocamiz adam eder. /s
Dort senedir bir tane oyuncuyu bir gram gelistirmedigi gibi, takim oyununu da bir parmak ileriye tasiyamadi.
Iyi baslayan her oyuncu geriye gitti. Fiziki olarak fit gelen adamlar sakatliklar gecirdi, fiziki olarak ciddi geriledi.
Yakisir. Daha yuz sene takimin basinda kalmasi dilegimle.
Donk'un hic bir sekilde gelistigini dusunmuyorum. Geldiginden beri berbat pozisyon bilgisi olan birisi.Taylan,unutulmaya yüz tutan 34 yaşındaki Donk yeterlidir. Bence Terim geliştiriyor. Ama gelişip gelenler nedense bizim Antrenman metotları yüzünden geriye gidiyor.
Adam yok diye oynattı. Donk kovulacak ve kadro dışı kalmış bir oyuncu idi. Ve yavaş yavaş takıma monte etti. İlk geldiği sezonda şampiyonlukta orta saha da epey katkı verdi. Taylan'ı hanginiz tanıyordu ? Biz de 6 numara da o kadar performans verebileceği de meçhuldü. Ama oynattı ve verim aldı.Donk'un hic bir sekilde gelistigini dusunmuyorum. Geldiginden beri berbat pozisyon bilgisi olan birisi.
Taylan'i gelmeden once tanimadigim icin bir sey diyemem. Oynamaya basladigindan beri ne gibi bir gelisimi oldu?
Bana gore takimdan gonderilmesi gereken saglam maas alan ama o paralari asla haketmeyen adami tutmasi dogru bir hamle degil. Beli donmeyen, tek hamlelik, pozisyonunu tutamayan bir adam. Hoca onu stoper bile oynatti ki stoperde daha da rezil bir oyuncu. Belli bir katki vermesi kotu futbolcu oldugunu degistirmez.Adam yok diye oynattı. Donk kovulacak ve kadro dışı kalmış bir oyuncu idi. Ve yavaş yavaş takıma monte etti. İlk geldiği sezonda şampiyonlukta orta saha da epey katkı verdi. Taylan'ı hanginiz tanıyordu ? Biz de 6 numara da o kadar performans verebileceği de meçhuldü. Ama oynattı ve verim aldı.
Oynatmadan oyuncu geliştiren hoca bulun itiraz edersem namerdim. Ya Keremi oynatmıyordu herkes kızıyordu. Şimdi oynatıyor Kerem'e mi kaldı demeye başladı. Bence Terim'in şu kadrosunun alacağı sonuca göre eleştiri yada övgümü yapacağım. Şu anda övülecek yanı yok. Ama sezon bittiğinde kadro onun kadrosu olacağından gerekeni yapacağız.Bana gore takimdan gonderilmesi gereken saglam maas alan ama o paralari asla haketmeyen adami tutmasi dogru bir hamle degil. Beli donmeyen, tek hamlelik, pozisyonunu tutamayan bir adam. Hoca onu stoper bile oynatti ki stoperde daha da rezil bir oyuncu. Belli bir katki vermesi kotu futbolcu oldugunu degistirmez.
Ayrica ortadaki arguman oyunculari gelistirmeyi birak, geri goturduguydu. Donk'u geri goturdu mu bilemem ama bizde oynadigi sure icerisinde Donk'un daha iyi bir futbolcuya donustugune katilmiyorum.
Taylan'i tanimadigimi zaten ustteki mesajda net sekilde yazdim.
Ayrica bunun Terim'in onu gelistirmesi ile ne alakasi var?
Adami aldi, zorunda kaldiginda oynatti. Oyuncu da performans verdi. Oynamaya basladigindan beri beklentim dusuk oldugu icin ovdugum bir oyuncu. Ancak oynamaya basladigindan beri benzer hatalari yapmaya devam ediyor.
Oyunculari gelistiriyor olsa bu takim surekli ayni pozisyon hatalarini yapmaz. Bu berbat ligde az gol yenildi diye bazilari takimin defansini iyi zannediyor. Oysa ki hem defans yaparken inanilmaz pozisyon hatalari yapiliyor, hem de cikarken hep ayni sekilde inanilmaz top kayiplari yasaniyor. Ofansta dogru duzgun kombinasyonlar ve ucgenler yapilamiyor. Duzgun bindirmeler olmadigi icin eksik oyuncu ile kalip surekli ayni sekilde ceza yanina gelindiginde geri ve yan paslar basliyor. Bu oyuncu gelistirmekse sana baska bir argumanim yok. Istedigini dusunmekte ozgursun. Terim'i sevmen ya da savunman beni rahatsiz etmiyor. Kulube zamaninda buyuk hizmetleri olmus birisi ama yanlisa dogru demeye niyetim yok.