# Mostafa Mohamed

adam valizle resim paylaşmş inş bişey ima etmiyodur
Ya oha artık cidden bu nasıl bir algıdır ya adam valizle deplasmana gittiği fotoğrafı koymuş ya . Bu takımda gerektiğinde Drogba kesik yedi yav bokunu çıkarmayın artık çıkar Giresun'a saplar 2 tane olur biter ya

Bu mu?

Kazandık gittik diyor amma şey ediyonuz ha
SmartSelect_20210813-001350_Instagram.webp

; bunlarla birlikte paylaşmış o fotoğrafı. Antrenmanlara falan bakınca mutlu olduğu, takımla arasının iyi olduğu görülüyor zaten. Biz göndermedikçe de gideceğini sanmıyorum. Altında çok da bir şey aramaya gerek yok, kulübe bağlı, çalışkan, yetenekli futbolcumuz.

Futbolu profesyonel oynadığını ya bilmiyo yada unutuyo,6ya 6 halı saha kafasından çıkmalı

Nerde duracağını bilmiyo,oyun içinde aktif değil,tehlike yaratamıyo,vücut dili ilk geldiği gibi yırtıcı değil sönük,bizde oynayan adamın gol atması yetmez,burak,diagne ne kadar gol atarlarsa atsınlar beğenilmezler,beğenilmedilerde,az gol atsalar bile elmander,halil gibi adamlar oyun içi etkinlikleri,takımıda oynatabildikleri için daha çok beğenilirler,çünkü saha içinde daha aktifler daha takım görüntüsündeler

Burası zamalek değil,5 gol atınca oh benim bonservisimde alınacak diyip ilk geldiğinin üstüne koymazsan,koymaya çabalamazsan böyle mısır yolları görünür sana tekrar

Normalde antiftciyim mohamedin bu durumunda ftninde payı var direkt onun üstünede atabilirdim ama esas sorumlu en çok kendisi

Diagne oyunda leş olsada her maçta gol atabiliyosa,halil gol atamadığında oynadığı oyunla gönülleri kazanabiliyosa durup bi düşüneceksin,ne gol var ne oyun var

Gittik suriyeli tercüman getirdik,10 gole ulşmadan eşini getirdik,st etienneyi düşmanımız belledik,barakatın arapça twitlerini çevirelim derken forumu arap baharına çevirdik,ffp varken leş kulübünle 2 ay pazarlık yaptık geceleri gündüz ettik,takımın maaş skalasına göre düşük ama kendin için müthişte bir para alıyosun

Çalış ulan,bide bunların küs suratlarıyla uğraşıyoruz,allahtan belanızımı istiyosunuz olm siz alt tarafı bi top oynayacaksınız ulan

Bonservisini almazsak büyük ihtimal fener alır, hatta bjk de alabilir. Her türlü skandal olur.

Bana öyle geldi 🤣

topçu olsam ,çakmalarını alırdım ,nasıl olsa gerçek sanacaklar

2800€

Bizde iste aliyoruz ama birdaha almam.
Genelde atiyorlar yani 2.8k verecen sorna adamim birisi atacak kiracak, birdaha vermem.

bunlarin birde el canta olarak gecerli var ondan yegenim aldi o daha iyi :D

Istagram‘da Busted diye bi site vardi, Futbolcular felan cakma cantalar, ayakkabi veya Rolex takiyor :D :D

Fenerlik yapıp yiyecez oğlanın başını. Yazık günah, nerde ilk haftalardaki anakonda nerde son zamanlardaki eleman....

bu adama mental özellik yüklemek lazım.

bomba gibi adam bu. kalçasıyla arkasına 2 stoper almışlığı vardı geldiğinde. fizik sorunu yok da mental konularada üstüne düşmek şart.

Sonsuz kredisi varmış gibi konuşulması garibime gidiyor, lig başladığında performansı devam ederse aynı yaklaşım devam eder mi hiç sanmıyorum.

Geri
Üst Alt