# Mostafa Mohamed

Hoca gercekten Mostafa yi istemiyormu artık sence ?..hocanın bir kac röportajı ve medyadaki algi sanki bu yönde..ama bu kadar izlenip takip edilerek alinan bir oyuncudan terim bu kadar kısa sürede vazgeçer mi mantıklı gelmiyor..Mostafa da mental yönden sorun var gibi..hoca da kazanmak adına farklı bir yol izliyor da olabilir..simdi sen böyle as oyuncumuz diye emin konuşunca bildiğin biseyler mi var adminim ?
Kendisinden vazgeçtiğimizi düşünmüyorum burada kritik nokta Halil olacaktır eğer Halil alınırsa belki o zaman ikinci sıraya düşebilir.

Oyuncu Mayıs ve Haziran sonu olmak üzere iki ciddi diz sakatlığı geçirdi, öncesinde korona oldu lakin bileği burkulsa ağlayan insanlar gelmiş hoca bitirdi diyor yahu diz sakatlığı en sıkıntılı sakatlıktır santraforlar için. MM ve Kerem yetenekli oyuncular ama futbolun temel nüanslarında eksiklikleri var, bunları geliştirmeliler.

Bir de çocukta biraz özgüvensizlik var, gol atınca kendine gelecektir.

Bizde iste aliyoruz ama birdaha almam.
Genelde atiyorlar yani 2.8k verecen sorna adamim birisi atacak kiracak, birdaha vermem.

bunlarin birde el canta olarak gecerli var ondan yegenim aldi o daha iyi :D

Istagram‘da Busted diye bi site vardi, Futbolcular felan cakma cantalar, ayakkabi veya Rolex takiyor :D :D
Diagne kn fake rolisini yakalamislardi xd

Kendisinden vazgeçtiğimizi düşünmüyorum burada kritik nokta Halil olacaktır eğer Halil alınırsa belki o zaman ikinci sıraya düşebilir.

Oyuncu Mayıs ve Haziran sonu olmak üzere iki ciddi diz sakatlığı geçirdi, öncesinde korona oldu lakin bileği burkulsa ağlayan insanlar gelmiş hoca bitirdi diyor yahu diz sakatlığı en sıkıntılı sakatlıktır santraforlar için. MM ve Kerem yetenekli oyuncular ama futbolun temel nüanslarında eksiklikleri var, bunları geliştirmeliler.

Bir de çocukta biraz özgüvensizlik var, gol atınca kendine gelecektir.
halilin orta saha ile forvet arasındaki bağlantıda etkin bir yönü var.topu alıp ani dikine olan dönüşleri her forvet oyuncusunda olmayan bir yetenek..kerem ile de geçen sene beraber oynadıklarında güzel bir uyum yakalamışlardı..lakin halilde bitiricilik ve son vuruş noktasında zaaflar var geliştirmesi gerek...halil gelir de tek forvet olarak oynarsa bizim için yeterli olur mu bence soru işareti..mostafa nın çok iyi bir kumaşa sahip olduğu belli..bazı fundamental eksiklikler çalıştıkça öğrendikçe hallolacak şeyler...dediğin gibi korona üstüne yaşadığı iki diz sakatlığı kendisini mental yönden geriye götürmüş..umarım hoca mostafa nın üzerinde gereğinden fazla baskı oluşturmaz..şahsi fikrim mostafa eğer mental yönden toparlarsa takımın as santraforu olmalı..

Genç oyuncunun sonsuz kredisi vardır. Özellikle potansiyeli bu kadar yüksek bir oyuncunun kredisi bitmez. Terim düşürmek için elinden geleni yapıyor ama.
Bu da yanlış. 24 yaşındaki adamın hala temel fundamental eksiklikleri varsa ki var, bütün kabahati mevcut TD e yıkmak hata olur. Çok eleştirdiğim FT e MM konusunda hak veriyorum; bizdeki ve giderse sonrasındaki kaderini kendisi belirleyecek. Henüz hiçbir şey ispatlayamamış bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz...

herşeyi abartmasak...adam hazırlık süreci sırasında sakatlık geçirdi ve buda kısa sürede ikinci sakatlığıydı(lig ve hazırlık dönemi)....bunun biraz yan etkileri olacakta ve sezonu çok erken açtık ve istenildiği gibide çalışılamadı...1 aya kalmaz yine eski formunu bulur...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu da çıkıp birine dalsa kim ne diyecek. Yapılanı haklı çıkarmak için demiyorum. Takımın motivasyonu ve ruh hali çok çok gergin. Belli ki takım içinde kinlenilen bir durum ve konuşulmayan şeyler var. Takım bunu açık açık da yansıtıyor zaten.

Kaç kurtar kendini diyenlerden özür diliyorum
Harbiden kaç kurtar kendini

Abdürrahim Albayrak'ın muhteşem transfer stratejisini şimdi satarken uygulamaya başladık galiba.

Adam geldiğinde bayılmıştım.

Topsuz hareketlenmesinden, son vuruşlarına, kafaya çıkışlarından, topla gidişine kadar her şeyini beğendiğim adamı FT mahvetme yolunda devam ediyor.

20 gol üstü atar Avrupa’ya iyi bir paraya satarız diyordum.

Diagne’de ve daha bir çok oyuncuda olduğu gibi yine bir assetimizi değersizleştirme konusunda bir numarayız.

Gerçekten inanılmaz. Bu kaçıncı oyuncu oldu? Bize gelip bir iki ayda ciddi düşüş yaşamayan oyuncu var mı? İnanılmaz bir durum. Utanılası gereken bir durum…

randers maçına 11 başlamazsa küfüre başvurmak durumunda kalacağım.

Takımda para edecek vitrine konacak bir topçuyken kariyerini bitirme noktasına kadar geldik. Falcaoyu parlatıyoruz. 36 yasinda

Geri
Üst Alt