# Mostafa Mohamed

bu adama birşey gelmedi kim olsa birşey yapamazdı diyorsunuz ama aynı takımda bir iki haftadır cagnede oynadı ve birşeyler yaptı gollerini attı rakibi yıprattı depar attı savunmaların icinden gecti.
Aldaniyorsun ayni takim degildi iste. Dünkü kadro diagnenin oynadigi kadrodan lesti.
Emre kilinc Kanata ortada aylarca oynamayan emre akbaba. Bekte dinanizim kazandiran boey yoktu. Hatta son maclarda iyi görünen feg yoktu. Eksik olan kadro dahada yetersizdi. Hocada Tam bunu istiyor, nerdeyse mosy kötü görünsün diye yedek kalecilerden birinci koyacak Kanata, sirf taraftar arka ciktigi icin. Ben hakliyim modu iste. Gecen sezon aynisini kereme uyguladi. Sampiyonluk Gitti. Ne degistide kerem simdi hep ilk 11. Gegen sezon bi mactan sonra verdigi demec, birakinda nezaman oynayacagina ben karar veriyim. Sorun bu iste.

Elimiz de potansiyel ileri de en çok rakama satabileceğimiz adamı turşuya çevirdik. Gelen iyi adam bile bok oluyorsa sen istediğin kadar transfer yap getir. 2 aya kestaneye döner.

Hoca adamin özgüvenini almis. Adama sistemi yüzünden top gelmesi yetmemis gibi, simdi birde medya üzeri oyuncuyu bir kac mactarir elestiriyor.

Ama gazeteciler ona ayda bir kere korkmayip yerinde olan bir soru sordugu an, kendisi nerdeyse trip atiyor ...

4 milyona 23 yaşında böyle bir forvet bulmuşsun ama beğenmiyorsun öyle mi? Hoca bi bırak git Allah aşkına ya. Sıçmık gibi top oynat sonra suçlu Mostafa olsun. Dalga geçiyor bizimle

Ofsayt gerekcesiyle sayilmayan golü verilse yorumlar nasil olacakti acaba :emrah:

yapılanmaya giriyoruz değişeceğiz diyorlar fakat forvette diagne oynuyor. neymiş efendim formdaymış felan.

mohamed gol atana kadar 11 başlayıp her maç 90 dk oynamalı. madem biz geliştiremiyoruz basın parayı antrenör mentor felan çağırın gelip eğitsinler.

takıma çoluk çocuğu doldurduk gençleşeceğiz diye tamam güzel de sen elindeki en değerli oyuncuya bu yaşta mobbing uyguluyorsun.

bu takımın günah keçisi luyindama ve mohamed sanırım. emre akbabanın oynadığı her dakika bu çocuğun kul hakkına giriliyor.

Muhammed son yıllar da ülke futboluna gelmiş en iyi golcülerden ama çok pres yapmıyor.

Kendine geleceksin koçum ve ağları deleceksin.

Bu arkadaşı biraz gaza getirmemiz gerek bence.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hatalı pasta ft kolları yine iki yana açtı
Dikiş tutmayacak bu cocuk galiba

hoca bi sal da adam oynasın. kendi istediğin adamı ne ara boklar hale geldin ?

diagne'den bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Özel antrenör şart geldiginden beri 1 gram pozisyon almayi bilkiyor,nerde durmasi gerektigini bilmiyor,şut cekiyor cogu dağa taşa gidiyor,çektigi şutlari kaleye tuttursa bam güm geçirecek ama bir o eşigi atlayamadi.

Herşeye rağmen hepsinden iyi bence, golcü vuruştur ve bu çocukta ayak ve kafa vuruşu var. Pozisyon bilgisi golü koklama denilenler tecrübe ile gelir oynatmadan olmaz

attığı paslar adresini bulmuyor. hucumun son noktasındaki bir adam için kritik bir özellik. o nedenle halil de diagne de kendisini kesiyor.

Geri
Üst Alt