# Mostafa Mohamed

Takımdaki en potansiyelli isimdir. Son vuruşları, savaşan yapısı ile her zaman takımda görmek isteyeceğim türden bir futbolcu lakin mental problemler olduğu aşikar. İlk geldiğindeki durumuna dönerse ligi domine edecektir.

anladığım kadarıyla uyum sorunu var. hocam azıcık arkasında dursa çözülecek.

ya da hocam yerini başka birine bırakırsa düzelir belki

Mostafayı Marsilyaya ittiricez sanırım. Marsilya da doğruladı ilgiyi. Eğer öyle birşey olursa sonraki satıştan %25 30 pay koymadan göndermemek lazım. Mostafa için Fransa daha uygun. Marsilya da başka bir santrafora dönüşür bizde terimle gelişmeyecek belli

anladığım kadarıyla uyum sorunu var. hocam azıcık arkasında dursa çözülecek.

ya da hocam yerini başka birine bırakırsa düzelir belki
Hic bir sekilde uyum sorunu oldugunu dusunmuyorum.

Bence ortada Galatasaray (Fatih Terim) problemi var. Takim sagolsun macin ciddi bolumunu yana ve geriye oynayarak geciriyor. Ayrica kanatlarimizda orta ve asist yapacak oyunculara ihtiyacimiz var.

Mesela Boey'in ortalarini su ana kadar bir bek icin bayagi begeniyorum. Boey Mohamed'in performansini arttirir.

Hoca hala gotunu kaldiramayan, kafasiyla ayaklari bitik fizigi nedeniyle uyumlu calismayan Feghouli'den medet umuyor.

Bize Mohamed'in veya herhangi bir golcunun performans verebilmesi icin iki tane kivrak, asistci ve golcu kanat lazim. Kerem'e sabredilmeli diyorum. O zaman en azindan bir tane yuksek kalite kanat lazim.

Forvetini ihtiyaci olan noktada topla bulusturamazsan, o forvetin yapabilecekleri kisitlidir.

Hic bir sekilde uyum sorunu oldugunu dusunmuyorum.

Bence ortada Galatasaray (Fatih Terim) problemi var. Takim sagolsun macin ciddi bolumunu yana ve geriye oynayarak geciriyor. Ayrica kanatlarimizda orta ve asist yapacak oyunculara ihtiyacimiz var.

Mesela Boey'in ortalarini su ana kadar bir bek icin bayagi begeniyorum. Boey Mohamed'in performansini arttirir.

Hoca hala gotunu kaldiramayan, kafasiyla ayaklari bitik fizigi nedeniyle uyumlu calismayan Feghouli'den medet umuyor.

Bize Mohamed'in veya herhangi bir golcunun performans verebilmesi icin iki tane kivrak, asistci ve golcu kanat lazim. Kerem'e sabredilmeli diyorum. O zaman en azindan bir tane yuksek kalite kanat lazim.

Forvetini ihtiyaci olan noktada topla bulusturamazsan, o forvetin yapabilecekleri kisitlidir.
Doğruya doğru

Bence teklif geldiği söylenen oyuncu Muhammed.Hoca belli ki tutmuyor Muhammed'i.Cagne'ye güvenip yola çıkılmaz umarım.Muhammed'i kadro tam kurulduktan sonra izlemeyi cok isterim.

Mostafa Mohamedi yedin bay Terim helal olsun. Senin o sistemin yüzünden Mostafa’yı pozisyona sokamıyoruz sonra birde hayal kırıklığını uğra öyle mi???

Ilk geldiginde orta sahada bir 10 numara gibi gelip top dagitip ileri gidiyordu paslari muhtesemdi gol de atiyordu.

Sonra falcao ile cift forvet oynadi macin birinde kaybolmaya basladi.

Adamı hoca tek seçenek sensin deyip sahaya sürsün yine o eski günlerinden resitaller sürecektir. Adam yanlış pas attı diye hoca delirdi. He sol bek Pva tüm maç boyunca tüm topları rakibe atıyor öyle çok ciddi triplere girdiğini görmedim.

Hocam bu adamı kazan bu adama çok ihtiyacımız olacak. Açık ağızlı Diagne ile filan olmaz bu iş.

Geri
Üst Alt