- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Aileni neden getirmiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic bir sekilde uyum sorunu oldugunu dusunmuyorum.anladığım kadarıyla uyum sorunu var. hocam azıcık arkasında dursa çözülecek.
ya da hocam yerini başka birine bırakırsa düzelir belki
Doğruya doğruHic bir sekilde uyum sorunu oldugunu dusunmuyorum.
Bence ortada Galatasaray (Fatih Terim) problemi var. Takim sagolsun macin ciddi bolumunu yana ve geriye oynayarak geciriyor. Ayrica kanatlarimizda orta ve asist yapacak oyunculara ihtiyacimiz var.
Mesela Boey'in ortalarini su ana kadar bir bek icin bayagi begeniyorum. Boey Mohamed'in performansini arttirir.
Hoca hala gotunu kaldiramayan, kafasiyla ayaklari bitik fizigi nedeniyle uyumlu calismayan Feghouli'den medet umuyor.
Bize Mohamed'in veya herhangi bir golcunun performans verebilmesi icin iki tane kivrak, asistci ve golcu kanat lazim. Kerem'e sabredilmeli diyorum. O zaman en azindan bir tane yuksek kalite kanat lazim.
Forvetini ihtiyaci olan noktada topla bulusturamazsan, o forvetin yapabilecekleri kisitlidir.
Marsilya muhabbeti nerden çıktı ya hikaye o isler
Mohamed'in şu ana kadar çok önünde.Hocam bu adamı kazan bu adama çok ihtiyacımız olacak. Açık ağızlı Diagne ile filan olmaz bu iş.
Muhammed’i oynatsın, Emre Akbabaya bile utanmasa her maç 11de forma verir. Şu adamı da çıkarmadan 2 maç üstüste 90 dakika forma versin.Mohamed'in şu ana kadar çok önünde.
Bence transfer sezonu kapanınca belli isimleri kadroda pek görmeyeceğiz.Muhammed’i oynatsın, Emre Akbabaya bile utanmasa her maç 11de forma verir. Şu adamı da çıkarmadan 2 maç üstüste 90 dakika forma versin.