Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.792
- 4.217
- 1.468
Bugün maç olsa Mami’yi satanı bizde satarız diye stad inlerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırBugün maç olsa Mami’yi satanı bizde satarız diye stad inlerdi.
Fazla duygusal yaklaşmışsın olaya dostum bence yanlış bir şey bu.Yazıklar olsun. Mustafa'yı satanları, bu genç adamı idare edemeyenleri, ilk sıkıntısında ondan vazgeçenleri ve bu durumun oluşmasına katkıda bulunanları Allah'a havale ediyorum. Galatasaray düşmanlarına bu mutlu günü yaşatanlara yazıklar olsun. Sayın Terim seninde bu işte katkın varsa sana da yazıklar olsun. Çok üzgünüm, çok kızgınım.
5 ay önce de Mostafa 'yı almak için Diagne 'nin satışına onay vermişti böylesine dengesiz birinden bahsediyoruzDiagne denen şeye güvenip bu adamın satışına onay veren başta Terim olmak üzere en yakın zamanda onlarda gidecek inşallah.
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hersey o gun basladi. Asagilik hakembu satılık düdüğü unutmayalım
![]()
Ooo olur mu biri gelecek 30 gol atacak istiyor tamamen bireysel performans ile gelen yarim yamalak başariyi sonra ft imparator diye bagiracak stadda.Biatciliktan nefret ediyorum.Transfer transfer transfer bizim taraftar transfer sapığı adam gelmiş hala forvet ihtiyacımız var satılması iyi oldu diyor. Şaka mısınız birader ne bu sizdeki transfer aşkı bok gibi top oynuyoruz kim gelirse gelsin bu değişmiyor deli misiniz nesin forvet satıyoruz tank striker forvet adam gelmiş iyi oldu forvet lazım tövbe estağfurullah
Yedekte bekletirsek hirslanir tarzı 1960 lardan kalma bi geliştirme sistemimiz var.Benim tahminimce kendisindeki potansiyelin farkında ve geldiği andan itibaren Florya'da gerekli olan gelişim ortamını göremediği/bulamadığı/yaratılmadığı bir sistemsizlik gördüğü için umudunu kesip küstü ve ayrılmayı kafasına koydu. Çünkü sezon başından bu yana ' küçük Emrah ' gibi takıldı. Tabii lig olarak da Fransa ligi akılda kalır. Sonuçta ' Avrupa Scout ' merkezlerinden biri. En üst seviyeler görmese bile biraz tutturursa en kötü Lyon/Lille/Monaco falan yapar. Kendisi açısından doğru hamle. İşin bizim taraftan boyutu ise aslında üzüntü verici. Özellikle futbolda fazla geçmişle yaşamamak lazım.
Ben beceremedim Fransa da izleriz demiş 2. Mesaj. Nasıl anlamadık
geliştirici genç yabancı bi antrenöre çoktan geçmeliydik. aynı döngüye saplandık kaldıkBenim tahminimce kendisindeki potansiyelin farkında ve geldiği andan itibaren Florya'da gerekli olan gelişim ortamını göremediği/bulamadığı/yaratılmadığı bir sistemsizlik gördüğü için umudunu kesip küstü ve ayrılmayı kafasına koydu. Çünkü sezon başından bu yana ' küçük Emrah ' gibi takıldı. Tabii lig olarak da Fransa ligi akılda kalır. Sonuçta ' Avrupa Scout ' merkezlerinden biri. En üst seviyeler görmese bile biraz tutturursa en kötü Lyon/Lille/Monaco falan yapar. Kendisi açısından doğru hamle. İşin bizim taraftan boyutu ise aslında üzüntü verici. Özellikle futbolda fazla geçmişle yaşamamak lazım.