# Mostafa Mohamed

Tamamen düşüncesizlik tamamen ahmakça bi hareket. Ulan Avrupa liginde tam bir vitrin gurubuna düştük. Fransa liginde zaten pazarı var bir sürü takım istiyor. Marsilya maçlarımız falanda var parlat devre arası sat 20 milyona. Gol attır adam üzerine sistem kur yerine yapacağımız transferlerin de parasını çıkart en azından değil mi.

Yazıklar olsun. Mustafa'yı satanları, bu genç adamı idare edemeyenleri, ilk sıkıntısında ondan vazgeçenleri ve bu durumun oluşmasına katkıda bulunanları Allah'a havale ediyorum. Galatasaray düşmanlarına bu mutlu günü yaşatanlara yazıklar olsun. Sayın Terim seninde bu işte katkın varsa sana da yazıklar olsun. Çok üzgünüm, çok kızgınım.
Fazla duygusal yaklaşmışsın olaya dostum bence yanlış bir şey bu.

Yok pahasına bu adamı satanlara ne desek az limite kalan 5 kuruşla halili alın şimdi alabiliyosanız he gökmen özdemir yüzünden bunlar hep demi

bu satılık düdüğü unutmayalım
E-HTjDLWEAw0zc2

Gitmek istedi diye bir bahane olamaz. Her oynadığı maç 45te alırsan, gol kaçırdığında saha kenarında delirirsen(ki diagne neler kaçırıyor hiçbir tepki yok), adamın piyasası varken 2.forvet yaparsan tabiki gitmek isteyecek. Çok büyük bir şansı geri teptik. Onun adına ise çok mutluyum inşallah hak ettiği değeri görür ve çok büyük bir oyuncu olur.

Transfer transfer transfer bizim taraftar transfer sapığı adam gelmiş hala forvet ihtiyacımız var satılması iyi oldu diyor. Şaka mısınız birader ne bu sizdeki transfer aşkı bok gibi top oynuyoruz kim gelirse gelsin bu değişmiyor deli misiniz nesin forvet satıyoruz tank striker forvet adam gelmiş iyi oldu forvet lazım tövbe estağfurullah
Ooo olur mu biri gelecek 30 gol atacak istiyor tamamen bireysel performans ile gelen yarim yamalak başariyi sonra ft imparator diye bagiracak stadda.Biatciliktan nefret ediyorum.

İlk geldiğinde Hulk'a benzettiğiniz adamı birkaç maç kötü oynayınca Tarık Çamdal'dan beter yaptınız. Herkesin parmağı var, özellikle Terim çok kötü bir şekilde bitirdi çocuğu.

Benim tahminimce kendisindeki potansiyelin farkında ve geldiği andan itibaren Florya'da gerekli olan gelişim ortamını göremediği/bulamadığı/yaratılmadığı bir sistemsizlik gördüğü için umudunu kesip küstü ve ayrılmayı kafasına koydu. Çünkü sezon başından bu yana ' küçük Emrah ' gibi takıldı. Tabii lig olarak da Fransa ligi akılda kalır. Sonuçta ' Avrupa Scout ' merkezlerinden biri. En üst seviyeler görmese bile biraz tutturursa en kötü Lyon/Lille/Monaco falan yapar. Kendisi açısından doğru hamle. İşin bizim taraftan boyutu ise aslında üzüntü verici. Özellikle futbolda fazla geçmişle yaşamamak lazım.

Benim tahminimce kendisindeki potansiyelin farkında ve geldiği andan itibaren Florya'da gerekli olan gelişim ortamını göremediği/bulamadığı/yaratılmadığı bir sistemsizlik gördüğü için umudunu kesip küstü ve ayrılmayı kafasına koydu. Çünkü sezon başından bu yana ' küçük Emrah ' gibi takıldı. Tabii lig olarak da Fransa ligi akılda kalır. Sonuçta ' Avrupa Scout ' merkezlerinden biri. En üst seviyeler görmese bile biraz tutturursa en kötü Lyon/Lille/Monaco falan yapar. Kendisi açısından doğru hamle. İşin bizim taraftan boyutu ise aslında üzüntü verici. Özellikle futbolda fazla geçmişle yaşamamak lazım.
Yedekte bekletirsek hirslanir tarzı 1960 lardan kalma bi geliştirme sistemimiz var.

geliştirici genç yabancı bi antrenöre çoktan geçmeliydik. aynı döngüye saplandık kaldık

Mobbing seziyorum. Umarım sırf yapılması muhtemel transferler için böyle davranılmamıştır. Yapmadığımız şeyler değil. Mobbing yapmayı da beceremiyoruz ya, orası ayrı konu.

Benim anlamadigim, gitmeyi isteyen ve Mohamed gibi piyasasi olan adam son günü niye bekledi?

Normalde erkenden teansfer olup, yeni takiminda hazirlik kampini gecirmeyi istemezmi bir topcu? Acaba son günlerdemi, diger oyunculari yollayamiyoruz diye bunu yollamayi düsündük

Geri
Üst Alt