Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.211
- 1.535
- 2.223
Halil ile beraber çift forvete dönersek iş yapabilir. Tabi mental anlamda adamı önce bi toparlamamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Youtube algoritme bu videoyu önüme getirdi
yarisini izledim sonra isim ciktiVideoyu izledin mi? Çok sağlam konuşmuş.
MM neymiş hakkaten yavDiagne'ye yapılanın 10'da 1'i yapılmadı yav kendisine. Diagne her şeye rağmen bu kadar iştahlı oynuyorsa Mostafa da bir zahmet ayağını sürüyerek oynamasın. Diagne yedekten gelip aldı formayı. Mostafa da antrenmandaki ve sonradan girdiği maçlardaki performansıyla formasını geri alacak o zaman. Forma rekabeti her yerde oyuncuları yükseltir. Küstüm oynamıyorum diyorsa sorun çok başka yerdedir.
Diangne'yi güle oynaya ingiltere postala, sonra basin toplantisinda Mustafa'yi istiyorum de acik acik (böyle mesajlari basin ortasinda karsilasmadigimiz bir durum). Burdaki transfer sürecini unutmadik, baya ugrasildi. Diagne gelsin simdi ilk 11'de oynasin, el üstünde tutulsun. Mo'da kesik yesin. Ne bileyim...MM neymiş hakkaten yav
Diagne ile Luyindama bir yerden atlamalıymış o zaman
Paşa yedek kalmayacakmış, dünyada kimler yedek kalıyor ama MM kalamıyor ne hikmetse
Oyuncu formsuzken yedek kalamaz sonucunu çıkaramayız bu söylediklerinden.Diangne'yi güle oynaya ingiltere postala, sonra basin toplantisinda Mustafa'yi istiyorum de acik acik (böyle mesajlari basin ortasinda karsilasmadigimiz bir durum). Burdaki transfer sürecini unutmadik, baya ugrasildi. Diagne gelsin simdi ilk 11'de oynasin, el üstünde tutulsun. Mo'da kesik yesin. Ne bileyim...
Renktas ona bakarsan Gomis'den sonra kim dogru dürüst oynamista ilk 11'i hak etmis. Ben iyi veya kötü oynamasindan bahsetmiyorum. "Basinda" o aciklamadan sonra üstünde duracaksin, sahip cikacaksin, performansini yükselteceksin, hem scout uzun süredir takip etmis zaten. Geldigindeki gibi degil su an zaten. Ayrica cocuk niye gitmek istiyor. Kerem'e davrandigi kadar davranmadi Mustafa'ya.Oyuncu formsuzken yedek kalamaz sonucunu çıkaramayız bu söylediklerinden.
MM neyi başarmış da ilk 11 olmak zorunda?
Burada MM takımın ad santraforudur diyen nadir kişilerdenim ama kimsenin yeri garanti olamaz, Muslera dahil.
Imza.Bu cocuk geçen sezon sona doğru forvetimiz yok iken Beşiktaş maçında dizi döndü herkes bilmem kaç ay sonra döner dedi fedakarlık yapti bir sonraki hafta Denizlispor maçında 2 gol attı , Olimpiyatlara Milli Takima çağırıldı Fatih Terim gitme sana playoff da ihtiyacım var dedi çocuk gitmedi geri döndü , hazırlık maçında kamp başında fena bir şekilde sakatlandı herkes yine bir kaç ay yok dedi ikinci resmi maçta sahadaydi. Şimdi Fatih Terim dünyaları kaçıran , sampiyonluk kutlamasına bile katılmayan Diagneyi değilde 1-2 kötü maç oynayan Mostafa Mohamedi her basın toplantısında her maç kenarında eleştiriyorsa bu çocuk gitmek istemekle haklı kimse kusura bakmasın.
Youtube algoritme bu videoyu önüme getirdi
Mustafa Mohammed konusunda bütün suç Fatih Terimdedir.