# Mostafa Mohamed

Diagne'ye yapılanın 10'da 1'i yapılmadı yav kendisine. Diagne her şeye rağmen bu kadar iştahlı oynuyorsa Mostafa da bir zahmet ayağını sürüyerek oynamasın. Diagne yedekten gelip aldı formayı. Mostafa da antrenmandaki ve sonradan girdiği maçlardaki performansıyla formasını geri alacak o zaman. Forma rekabeti her yerde oyuncuları yükseltir. Küstüm oynamıyorum diyorsa sorun çok başka yerdedir.
diagneyi itin şeyine sokmadığımız kaldı diyeceğim de, onu bile yaptık herife. premier ligdeki performansını açıp izlesin mostafa, diagnenin pl de yaptıklarını tr liginde yapsın yedek kalmaz zaten. şu an ne kadar kazmalıklar yapsa da diagne bizdeki en verimli oyununu oynuyor. golleri bulmaya başlarsa mostafa daha çok yedek kalır bu performansı ile...

Formsuz formsuz oynatmadığı içinmi.
Feghouli'de olduğu gibi belki konuşması gerektiği içindir.

Herkesten aynı karakteri sergilemesini bekleyemeyiz ama Hoca'nın MM konusunda batırdığı muhakkak. Feghouli konusunda konuşmakla ilgili yaptığı yorum zaten fecaat. Oyuncuların yaptığı hatalara verdiği aşırı tepkiler de artık emeklilik vaktinin geldiğine işaret bence.

Bundan da bu saatten sonra hiçbir hayır gelmez.

En Ufak bir haber olsa muhabirler ortalığı yangin yerini verirdi.

Mostafa tesislere dönüp FTyi görünce:

1630588180145.webp

Mustafa insallah bundan sonra dahada hirslanirsin, her ciktigin mactada leblebi gibi goller atarsin. Sana güveniyorum.

Tebrikler Mostafa tebrikler hocam umarım burda çözülmüştür konu ve yeni transfer gibi gelip katkısını sağlar ...

Hoca rezil evladı Diagne'nin son maçtaki performansından sonra ilk maçımızda Mostafa'yı ilk 11 e koymalıdır.

Geri
Üst Alt