Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istenilmeyen adamlar dönüp dolasip yine ilk 11'i buluyor. Babel Feghouli vs..Şimdi 2 gol attığı için bir kaç maç 11'de başlatır sonra 1 maç kötü oynayınca çeker yine kulübeye. Taktı kafayı bi kere Mohammed'e abi ilk kötü oyunda direk kulübeye çekecek.

Ne zamandır bekliyorum ben bunuİhtiyacı olan şey 1 gol
Toparlayacağını düşünüyorum
Fatih hoca karar veremiyor. Mostafa 296 dakika, Diagne 291 dakika, Halil 241 dakika oynamis. Oyuncular oynadigindan bir sey anlamiyor ki. Biri cikiyor, digeri giriyor. Umarim bir seyleri yerine oturtabilir artik. Daha ilk 11 bulamadi. Orta saha ve hücumda zaman zaman cok istikrarsiz ve alakasiz oyuncular birbiriyle oynuyor sayilir.Gollerini atıp geri dönüş yapmak için sezon içindeki enn güzel maçı seçti Anakonda![]()
İşte o konu çok aklımı karıştırıyor reis, zaten orta alanda büyük bir eksikliğimiz var. Şimdi sezon içinde ana plan olarak çift forvet oynayalım desek mesela 4-4-2 oynayalım desek orta alanı sadece Berkan&Cicaldau ikilisine mi bırakacağız ?Devam böyle topu gevelemeden çak gitsin. Özgüveni gelir açılır umarım. Halil ile birlikte çift forvet oynamalı.
Mostafa Mohamed golcülüğüyle bu takımın as forveti olmayı hak ediyor bunu geçen sene Türkiye 'ye ayak bastığı anda gördük. En azından as takımla birlikte şöyle 3-4 maç peş-peşe izleyelimFatih hoca karar veremiyor. Mostafa 296 dakika, Diagne 291 dakika, Halil 241 dakika oynamis. Oyuncular oynadigindan bir sey anlamiyor ki. Biri cikiyor, digeri giriyor. Umarim bir seyleri yerine oturtabilir artik. Daha ilk 11 bulamadi. Orta saha ve hücumda zaman zaman cok istikrarsiz ve alakasiz oyuncular birbiriyle oynuyor sayilir.
kontrol hatasu yaptida halilde iyi degildi bugun o anlamda sahayla alakali fakat yine de bu takimin 1.forveti olamaz onune gelen topa abanmaya odaklanmis robot gibi
İşte o konu çok aklımı karıştırıyor reis, zaten orta alanda büyük bir eksikliğimiz var. Şimdi sezon içinde ana plan olarak çift forvet oynayalım desek mesela 4-4-2 oynayalım desek orta alanı sadece Berkan&Cicaldau ikilisine mi bırakacağız ?
Veya aksi halde geçen sene deneyip başarısız olduğumuz kanatsız 4-3-1-2 gibi bir şey deneyeceğiz, Halil için en iyisi çift forvet oynamak ama işin açıkçası her ikisinde de zarar görürüz