# Mostafa Mohamed

Golcü felan değil gözümde o golü atamayan adam golcü felan olamaz. Maç içinde çok sövdüm kendisine. Acilen düzelmesi lazım. 2 gol yanıltmasın

Her zamanki oyunu oynadi.
Sikayetci oldugum tek konu eline, koluna, ayagina dikkat etmeli. Cok rahat kirmizi gorebilirdi

Bırakalım gitsin orta sahada kuru kalabalık var hiçbir işe yaramıyor. Oyunu rakip sahaya yıkıp topu sürekli orada dolaştırırsan anadolu takımları üzerine gelemez. Orta ikili Berkan-Cicaldau olabilir yada form durumu kimin iyiyse o gelebilir. Üçlü orta sahanın bize ofansif defansif hiçbir katkısı yok. Oyunu çok geride oynamak zorunda kalıyoruz. Mustafa ve Halil'i dik rakip ceza sahasına rakipler üstümüze gelemez. Fatih Terim'in de en iyi bildiği oyun şekli bu çift forvet oyunu önde oynayıp rakibi bozguna uğratmak. Geriden oyun kurmak Terim'e göre değil bildiği işe dönmesi gerek.
Ali Ece Vole programında söylediği şey aklıma yattı. Halil 'i kanat gibi değil de solda iç forvet gibi 2. forvet gibi kullanıp Kerem 'i daha etkili olduğu sağ kanatta boş alanları kullanmak için gönderirsin

Orta alanda Cicaldau Morutan 'la yaratıcılık kovalayıp Berkan 'dan bu adamların arkasını toplamayı bekleyebilirsin ki gerektiğinde 4-2-4 gibi doğrudan gole ihtiyaç olduğu dizileşe de dönebilirsin

Hala inat ediyorum.

Zaten 4-1-41 formasyonunu bize yakıştırmıyorum hiç - bu oyuncu grubuna ya da. Halil serbest , Mo tam CF pozisyonunda oynamalı. Rotasyon/yorgunlukta Diagne hamle olarak en doğru tercih olur düşüncesindeyim.

Tabii ki gol olmalıydı o pozisyon , golcü adam yazar onu. Ama biz kimleri forvetimizde izledik - yeterki bugünkü gibi iştahlı oynasın.

Golcüye servisimiz yok henüz oyun açısından - forvetleri sadece son vuruşlardan değerlendiriyoruz. 70ten sonra düştü oyundan biraz ona da katılırım ama bana en güven veren forvet MM hala. Halil'de topla dönüşü falan şahane yeri gelince ama son vuruş eksiği onda da var.

Golcü felan değil gözümde o golü atamayan adam golcü felan olamaz. Maç içinde çok sövdüm kendisine. Acilen düzelmesi lazım. 2 gol yanıltmasın
her bulduğu pozisyonu gol yapan bir santraformu var dünya üzerinde ?

lewada golcü değil dimi
milleti trollemek işiniz gücünüz

her bulduğu pozisyonu gol yapan bir santraformu var dünya üzerinde ?

lewada golcü değil dimi
milleti trollemek işiniz gücünüz

Kaç defa troll yaptığımı gördün benim de işiniz gücünüz troll diyorsunuz?

Sevmiyorum kaç tane pozisyon yedi bu maç nezninde değil zaten. Düzeltmesini de söylemişim 2 gol attı diye direk övmem mı gerekiyor?

Düzeltsin kendini tebrik etmesini bilirim.Tanımadığın insanlar hakkında yargıya gitme lütfen. Trollluk yapanlarla savaşan nadir insanlarım burada üzüldüm söylemine.

Kaç defa troll yaptığımı gördün benim de işiniz gücünüz troll diyorsunuz?

Sevmiyorum kaç tane pozisyon yedi bu maç nezninde değil zaten. Düzeltmesini de söylemişim 2 gol attı diye direk övmem mı gerekiyor?

Düzeltsin kendini tebrik etmesini bilirim.Tanımadığın insanlar hakkında yargıya gitme lütfen. Trollluk yapanlarla savaşan nadir insanlarım burada üzüldüm söylemine.
özür dilerim renkdaş (y)

bu takımın 1. golcüsü mohammeddir.. takımda sistem olmadığı için ve moral olarak kötü durumda olduğu için hatalar yapıyor.. şu adamı sürekli morutanla oynatacaksın.. kasımpaşada sadece tregueze tek başına diagneyi gol kralı yaptı..

İşte o konu çok aklımı karıştırıyor reis, zaten orta alanda büyük bir eksikliğimiz var. Şimdi sezon içinde ana plan olarak çift forvet oynayalım desek mesela 4-4-2 oynayalım desek orta alanı sadece Berkan&Cicaldau ikilisine mi bırakacağız ?

Veya aksi halde geçen sene deneyip başarısız olduğumuz kanatsız 4-3-1-2 gibi bir şey deneyeceğiz, Halil için en iyisi çift forvet oynamak ama işin açıkçası her ikisinde de zarar görürüz
mohammed ilk geldiğinde ortaya sahayada gelip yardım ediyordu.. ayrıca halil de geliyor.. bu yüzden Berkan&Cicaldau zayıf gibi gözükse de bu 2 oyuncu orta sahaya yardım edecek şekilde oynarlarsa bu zayıflık telafiedilebilir..en azından ligde birçok takıma karşı böyle oynayabilir..ama hocanın mohammedi kazanması gerekir bunun için..

FAzT7IkX0AgIKc1

mohammed ilk geldiğinde ortaya sahayada gelip yardım ediyordu.. ayrıca halil de geliyor.. bu yüzden Berkan&Cicaldau zayıf gibi gözükse de bu 2 oyuncu orta sahaya yardım edecek şekilde oynarlarsa bu zayıflık telafiedilebilir..en azından ligde birçok takıma karşı böyle oynayabilir..ama hocanın mohammedi kazanması gerekir bunun için..
Yani Halil ve Mostafa Mohamed bayağı bayağı birbirlerini tamamlayabilecek 2 oyuncu. Halil 'in bitiriciliği çok sıkıntı ilk geldiğinden beri ama bunun haricinde bayağı 10 numara orta sahaların özellikleri var topla buluşması dönüşleri çalımları filan çoğu forvet oyuncusunda bulamayacağın kadar iyi

Mostafa Mohamed iyi olduğu durumda vurduğu gibi gol çıkarabilir, ki bugün de attığı ilk golde Fegholi kendisine pas atmamış olmasına rağmen golü bulabildi

Mostafa Mohamed & Halil ikilisi uyumlu olabilir, iç saha maçlarında bayağı hücum gücümüzü yükseltebilir ama umarım Fatih Terim bu adamları Feghouli 'yle Babel'le değil de Morutan 'la birlikte kullanma derdindedir

Bugün iki gol attı ama maçta hiç kendini boşa çıkaracak koşu göstermedi sürekli ayağıma gelsin kafasındaydı. Bu statik oyununu ve santrafor koşularını muhakkak öğrenmeli yoksa işi zor.

Galatasarayın AS hucum oyuncusu.

Dunya uzerinde hangi tdyi getirirseniz getirin eldeki mevcutlar icinde Mohamedle baslar.

Yani Halil ve Mostafa Mohamed bayağı bayağı birbirlerini tamamlayabilecek 2 oyuncu. Halil 'in bitiriciliği çok sıkıntı ilk geldiğinden beri ama bunun haricinde bayağı 10 numara orta sahaların özellikleri var topla buluşması dönüşleri çalımları filan çoğu forvet oyuncusunda bulamayacağın kadar iyi

Mostafa Mohamed iyi olduğu durumda vurduğu gibi gol çıkarabilir, ki bugün de attığı ilk golde Fegholi kendisine pas atmamış olmasına rağmen golü bulabildi

Mostafa Mohamed & Halil ikilisi uyumlu olabilir, iç saha maçlarında bayağı hücum gücümüzü yükseltebilir ama umarım Fatih Terim bu adamları Feghouli 'yle Babel'le değil de Morutan 'la birlikte kullanma derdindedir
bence de Mostafa Mohamed & Halil birbirini tamamlayan oyuncular.. mesela mohammed cagne olmaz..ama halille birlikte rakip için çok tehlikeli olurlar.. ortasahadan 1 adam çıkarmak riskli gibi görünse de lig başladığından beri zaten kolay gol yiyoruz.. Mostafa Mohamed & Halil birlikte oynadığında ofansif olarak güçleniriz.. ama morutanında mutlaka birlikte oynaması lazım.. aslında melo gibi güçlü bir ön liberomuz olsa cicaldoyla orta sahayı rahatlıkla tuatarlar..

Kaçırdığı, tutamadığı ve pas vermediği pozisyonlar hep aynı 2 tane atması iyi yapmaz, hala aynı çöplükte. Ama gol atması iyi kazara felan satmamız için yoksa sıfıra sıfır elde var sıfır.

bence de Mostafa Mohamed & Halil birbirini tamamlayan oyuncular.. mesela mohammed cagne olmaz..ama halille birlikte rakip için çok tehlikeli olurlar.. ortasahadan 1 adam çıkarmak riskli gibi görünse de lig başladığından beri zaten kolay gol yiyoruz.. Mostafa Mohamed & Halil birlikte oynadığında ofansif olarak güçleniriz.. ama morutanında mutlaka birlikte oynaması lazım.. aslında melo gibi güçlü bir ön liberomuz olsa cicaldoyla orta sahayı rahatlıkla tuatarlar..
İşte o konuda Berkan 'a mücadele gücü haricinde çok güvenmiyorum, mesela Fernando fizik olarak en kötü döneminde bile olsa orta sahada çok geniş bir alanı tek başına kontrol ediyordu öyle 1 metre kare içinde dursa bile güven veriyordu

Deneyebiliriz, en azından gol problemini gidermek için yaptık deriz

Yav hiçbir şey yapmasa bile iki ayağıyla da çok iyi şut çekebiliyor bu bile bence rakipleri yanıltmak için yeterli bir özellik. Diğer özellikleride az buz değil ilk geldiğinde çok iyi oynuyordu. Terimin bu adamı çok körelttiğini düşünüyorum kötü de olsa 90 dakika oynamalı her maç her an gol atabilir çünkü bir şekilde.

Geri
Üst Alt