# Mostafa Mohamed

Haftaya TJK ya koyarsan efsaneler arasına girersin.Hadi aslanım göreyim seni!

Kendine gelmeye başladı hava toplarını bırakmıyor özellikle Konya gibi hava toplarını seven takıma karşı bunu yapması önemliydi özgüveni yükseldikçe skoru daha kolay yapacaktır ama burada en önemlisi futbola geri dönmesi sevindirici...

Şu görüntüleri izlemek var ya aşşırı mutlu etti beni,

Ne bileyim tekrardan gollerini, gol sevinçlerini izliyor olmak acayip mutlu oluyorum Mustafa Mohamed 'in başarılı olduğunu görünce

Virüsü kapmış. Bordeaux avucunu yalasın bu saatten sonra. Fatih hocam bile yetmez onun bizden gitmesine.

Şanssızlığı Drogba burak gomis zamanlarındaki gibi top oynamıyoruz. Çok can yakardı şimdiye

acilen şu 3lüyü değiştirmemiz lazım daha gaza getirici bişeyler lazım çok demode kaldı artık bu, ayrıca laylaylay laylaylay lay laayy ooo cimbombomu 2 kere söyledikten sonra bayıyor insanı statta. tribünlere yenilik şart

En büyük şanssızlığı Bruma, Gary gibi kendisini besleyen bir kanada sahip olmayışımızdır. Gary-Gomis kısmının forveti var da kanadı ne yazık ki hocanın talepleri doğrultusunda bir türlü olmuyor.
Orta açma konusunda en mahir(!) isim Ömer. Gerisini siz düşünün. Bu adam anca kendi kovalayıp atacak

Bordeaux transferinin yattığına çok sevinmiştim,pişman etmedi gülüşü güzel.Gecikmeden bonservisi alınmalı.Sonrasına sonra bakılmalı.
Oyun planında hava hakimiyeti daha çok kullanılmalı.Ama pasla çıkmaya çalışırken son çare olarak değil.Onun topu indireceği kabulü üzerine sahaya yerleşip yapılmalı bu.

Bordeaux transferinin yattığına çok sevinmiştim,pişman etmedi gülüşü güzel.Gecikmeden bonservisi alınmalı.Sonrasına sonra bakılmalı.
Oyun planında hava hakimiyeti daha çok kullanılmalı.Ama pasla çıkmaya çalışırken son çare olarak değil.Onun topu indireceği kabulü üzerine sahaya yerleşip yapılmalı bu.
Dün de taraftar aski da asilandi. Yeni yürüyen GS hayirli olsun

Dün de taraftar aski da asilandi. Yeni yürüyen GS hayirli olsun
Hele iç sahada bir de derbi atmosferi görsün ondan sonra git desen gitmez.Kıyısından döndük elimizden kayıp gidiyordu.Beklediğim tek haber şu aralar bonservisinin alınması. Eminim kendi de rahatlayıp daha iyi ruhen daha ait olacaktır.

Hele iç sahada bir de derbi atmosferi görsün ondan sonra git desen gitmez.Kıyısından döndük elimizden kayıp gidiyordu.Beklediğim tek haber şu aralar bonservisinin alınması. Eminim kendi de rahatlayıp daha iyi ruhen daha ait olacaktır.
Terim alin demisti gecenlerde yaziyordu her yerde

Geri
Üst Alt