Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.268
- 5.003
Haftaya TJK ya koyarsan efsaneler arasına girersin.Hadi aslanım göreyim seni!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu görüntüleri izlemek var ya aşşırı mutlu etti beni,
Ne bileyim tekrardan gollerini, gol sevinçlerini izliyor olmak acayip mutlu oluyorum Mustafa Mohamed 'in başarılı olduğunu görünce
Evet çok haklısın ayağımı denk almam gerekiyor.Hocama karşı muhalefet sezdim.Bu durum beni üzer.
Gittiğini görürsün!Evet çok haklısın ayağımı denk almam gerekiyor.
Dün de taraftar aski da asilandi. Yeni yürüyen GS hayirli olsunBordeaux transferinin yattığına çok sevinmiştim,pişman etmedi gülüşü güzel.Gecikmeden bonservisi alınmalı.Sonrasına sonra bakılmalı.
Oyun planında hava hakimiyeti daha çok kullanılmalı.Ama pasla çıkmaya çalışırken son çare olarak değil.Onun topu indireceği kabulü üzerine sahaya yerleşip yapılmalı bu.
Hele iç sahada bir de derbi atmosferi görsün ondan sonra git desen gitmez.Kıyısından döndük elimizden kayıp gidiyordu.Beklediğim tek haber şu aralar bonservisinin alınması. Eminim kendi de rahatlayıp daha iyi ruhen daha ait olacaktır.Dün de taraftar aski da asilandi. Yeni yürüyen GS hayirli olsun
Terim alin demisti gecenlerde yaziyordu her yerdeHele iç sahada bir de derbi atmosferi görsün ondan sonra git desen gitmez.Kıyısından döndük elimizden kayıp gidiyordu.Beklediğim tek haber şu aralar bonservisinin alınması. Eminim kendi de rahatlayıp daha iyi ruhen daha ait olacaktır.