# Mostafa Mohamed

Jonas wind şu mevcut kadro duzeninde bize uymaz . Videolardan o izlenimi aldım. Bize gidecek forvet tipi topu orta sahadan aldığı zaman kişisel olarak birşeyler yapıp gol atacak yetenekte olmalı.

Jonas wind şu mevcut kadro duzeninde bize uymaz . Videolardan o izlenimi aldım. Bize gidecek forvet tipi topu orta sahadan aldığı zaman kişisel olarak birşeyler yapıp gol atacak yetenekte olmalı.
Windin topla ilişkisi gayet iyi rengim burkay renktaşımda bana katılır bence halil kadar teknik üstüne fizikte var

Takımın en iyi futbolcusu, o yüzden yazın gidecektir.

Ne olursa olsun opsiyonunun kullanılması lazım. Ağır sakatlık vs. olmadığı sürece zarar etme olasılığımız yok.

Wind topla bebek gibi oynar alır verir top indirir Cornelius bile iyi geliyor milletin gözüne Viking buldun mu forvet alacaksın alt yapıları sağlam oluyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynadığı süredeki oyun anlayışına ve kanatlara rağmen gayet iyiydi aslan parçası. Neredeyse dlp gibi orta sahaya gelip top alıp,indirip,dağıttı.

Mostafa Mohamed ve Diagne ikilisinin bu kadar iyi olduğunu görmek çok çok güzel inşallah yakın zamanda attığı gollerle de bu ikili takımı başarıya sürükleyecek

Aslan gibi adam. Sadece Diagne’den biraz gol pozisyonlarında olma yetisini öğrenmesi lazım. Ceza sahasında top mutlaka Diagne’yi tehlikeli bırakabilecek yerde oluyor. Çünkü Diagne mükemmel yer alıyor.

Diagne bu adam kadar kafa atamıyor ama Ömer Bayram orta kestiğinde çok alakasız bir şekilde rakibe kendi kalesine attırıyordu.

Mostafa Mohamed ve Diagne ikilisinin bu kadar iyi olduğunu görmek çok çok güzel inşallah yakın zamanda attığı gollerle de bu ikili takımı başarıya sürükleyecek
Bi iç saha maçında ikisini de sahaya sürüp bi boşalsak takım da kendine gelecek onlar da kendine gelecek herkes kendine gelecek

OkgVXa1.png

Geri
Üst Alt